EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημοπρατείται η Toyota Supra του Paul Walker από το “Fast & Furious”

dimoprateitai-i-toyota-supra-tou-paul-walker-apo-to-fast-furious-619165

Με τον κόσμο να ανυπομονεί για την παγκόσμια πρεμιέρα του Fast & Furious 9, της νέας ταινίας του δημοφιλούς franchise, o κάτοχος της Toyota Supra του Brian O'Conner (τον οποίο υποδυόταν ο Paul Walker) αποφάσισε πως είναι η κατάλληλη στιγμή να αποχωριστεί αυτό το κομμάτι αυτοκινητιστικής ιστορίας.

Βαμμένη σε "Candy Orange", ένα περλέ χρώμα της Lamborghini Diablo, και με το "Nuclear Gladiator" σχέδιο του Troy Lee στις πόρτες, η συγκεκριμένη Supra πρωταγωνίστησε στις επιτυχημένες ταινίες "The Fast and the Furious" του 2001, αλλά και στο "2 Fast 2 Furious" του 2003.

Έτσι, η Supra μετατράπηκε σε ένα αυτοκίνητο-θρύλο, ενώ ταυτόχρονα ταυτίστηκε με την καριέρα του Paul Walker. Αυτό, μαζί με τα Nissan Skyline και τα Mitsubishi Eclipse, τίναξαν στον αέρα την τάση των JDM και των βελτιώσεων.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δέχτηκε όλες τις μετατροπές του στην Καλιφόρνια. Εφοδιάζεται με τον περίφημο 2JZ-GTE κινητήρα, ένα γεγονός που θα έκανε από μόνο του το αμάξι περιζήτητο.

Φυσικά, έχουν τοποθετηθεί προφυλακτήρες και ποδιές της Bomex, ένα καπό εμπνευσμένο από το τμήμα TRD, ένα αλουμινένιο φτερό της APR, όπως και τις ζάντες 19 ιντσών "Hart M5 Tuner" της Dazz Motorsport Racing. Στο εσωτερικό του έχει επενδυθεί με μπλέ αλκαντάρα και μαύρη δερματίνη, ένω το τιμόνι είναι Momo.

Για να δείτε την σελίδα της δημοπρασίας, πατήστε εδώ.

https://www.youtube.com/watch?v=5BkXzLvqnkc

Η δημοπρασία θα λάβει μέρος 17-19 Ιουνίου στο Λας Βέγκας.

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο