EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πάντα υπήρχαν αρνητές: Απολαυστικό βίντεο με όσους «επαναστατούσαν» για τη ζώνη ασφαλείας ​το 1984…

panta-ypirchan-arnites-apolafstiko-vinteo-me-osous-epanastatousan-gia-ti-zoni-asfaleias-to-1984-624527

Πολλά κοινά σημεία στους αρνητές του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού, με εκείνους που αντιδρούσαν στην υποχρεωτική χρήση της ζώνης ασφαλείας στα αυτοκίνητα πριν από πολλά χρόνια, εντοπίζουν οι χρήστες των social media.

Ένα απολαυστικό μάλιστα βίντεο από το μακρινό (δυστυχώς όχι και στις ιδέες) 1984 κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου, αποδεικνύοντας πως πάντα υπήρχαν αρνητές.

Το βίντεο αποδεικνύει ότι αρνητές υπήρχαν ανέκαθεν, ακόμα και σε μία εποχή που δεν υπήρχε κορονοϊός, τότε που συνωστίζονταν στα μπουζούκια και δεν κρατούσαν αποστάσεις, αλλά «επαναστατούσαν» οδηγώντας χωρίς ζώνη ασφαλείας.

«Επαναστατούσαν» για τη ζώνη ασφαλείας και στην Ελλάδα 

«Εγώ δεν πληρώνω! Δεν πληρώνω! Θα σηκωθώ να φύγω και θα πάω στην… Αστραλία (ή Αυστραλία;)». Αυτά είναι τα λόγια ενός αρνητή που δεν ήθελε να φοράει ζώνη ασφαλείας στο αυτοκίνητο.

Στο ρεπορτάζ που διεξήχθη όταν έγινε υποχρεωτική η ζώνη ασφαλείας, ένας άλλος οδηγός λέει «ούτε πρόστιματα θα πληρώνουμε, ούτε ζώνες θα φοράμε». Κάποιος συμφωνεί ότι «πιο καλό είναι» το να πληρώνεις επιτόπου πρόστιμο αν σε σταματήσει η τροχαία χωρίς ζώνη ασφαλείας, γιατί δε στήνεσαι και στην ουρά της εφορίας.

 

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο