EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η νέα γενιά του Honda Civic Type R θα έχει μεγάλη αεροτομή και τριπλές απολήξεις εξάτμισης – Θα παρουσιαστεί το 2022

i-nea-genia-tou-honda-civic-type-r-tha-echei-megali-aerotomi-kai-triples-apolixeis-exatmisis-tha-parousiastei-to-2022-625029
H Honda δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το πολυαναμενόμενο Civic Type R που θα παρουσιαστεί μέσα στο 2022 ως η κορυφαία έκδοση του μεσαίου hatchback.

Το Type R φημολογείται πως θα είναι το τελευταίο αμιγώς βενζινοκίνητο αυτοκίνητο της Honda στην Ευρώπη, καθώς η Ιαπωνική εταιρεία έχει αφοσιωθεί στην ηλεκτροκίνηση.

Οι εικόνες δείχνουν ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο, με έντονα αεροδυναμικά χαρατηριστικά. Ακόμη και αν η αεροτομή δείχνει επιθετική, το νέο Type R δείχνει πολύ πιο "ήμερο" σε σχέση με τον ...υπερβολικό προκάτοχό του.

Στο εμπρός μέρος, βλέπουμε μία μάσκα με μεγάλη εισαγωγή αέρα. Οι -μεγάλης διαμέτρου- τροχοί με τα -χαμηλόύ προφίλ- ελαστικά της Michelin, κρύβουν πίσω τους τα φρένα της Brembo, με κόκκινες δαγκάνες.

Στο πίσω μέρος, η αεροτομή δείχνει λιγότερο υπερβολική σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.

Η Honda δεν έχει αποκαλύψει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Civic Type R, αλλά σύμφωνα με αναφορές, το αυτοκίνητο θα εφοδιάζεται με μία αναβαθμισμένη έκδοση του δίλιτρου turbo κινητήρα των 306 ίππων που βρίσκεται στο υπάρχον μοντέλο. Η εταιρεία έχει ανακοινώσει πως το νέο Civic Type R θα παρουσιαστεί μέσα στο 2022, καθώς εκκρεμεί περαιτέρω εξέλιξη του μοντέλου. Κρίνοντας από το παρελθόν, η Honda μάλλον θα επιχειρήσει να καταρρίψει μερικά ρεκόρ χρόνου για FWD αυτοκίνητα με το νέο της hot-hatch, συμπεριλαμβάνομένου του Nurburgring Nordschleife.

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο