EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Hertz: Παραγγελία «μαμούθ» για 100.000 αυτοκίνητα της Tesla

hertz-parangelia-mamouth-gia-100-000-aftokinita-tis-tesla-626184

Η Hertz ανακοίνωσε τη μεγαλύτερη παραγγελία όλων των εποχών από την εταιρεία αυτοκινήτων Tesla και το στόχο της να “αγκαλιάσει” τα οφέλη της πράσινης ανάπτυξης. Παράλληλα σκοπεύει να δημιουργήσει το μεγαλύτερο στόλο ηλεκτρικών αυτοκινήτων στη Βόρεια Αμερική.

Η Tesla είναι στο κλειστό γκρουπ εταιρειών κολοσσών όπως η Apple, η Microsoft, η Amazon και η Alphabet, αφού η μετοχή της εταιρείας έφτασε σε νέα ύψη αξίας 998.74 δολαρίων. Η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία θα ξεκινήσει άμεσα τις παραδόσεις, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σε 14 μήνες.

Οι πελάτες της Hertz Global Holdings, με αυτή την παραγγελία κάνει ένα αποφασιστικό βήμα προς το στόχο του εξηλεκτρισμού του παγκόσμιου στόλου της και σκοπεύει να αναπτύξει το δικό της δίκτυο φορτιστών. Ωστόσο, οι πελάτες της θα έχουν πρόσβαση και στο ευρύτατο δίκτυο ταχυφορτιστών της Tesla.

Ο Mark Fields, o προερχόμενος από την Ford προσωρινός διευθύνων σύμβουλος της Hertz, μίλησε για «εκδημοκρατισμό της πρόσβασης στην ηλεκτροκίνηση» και τόνισε ότι «η Tesla είναι ο μόνος κατασκευαστής που μπορεί να παράγει ηλεκτρικά αυτοκίνητα σε αυτή την κλίμακα»

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο