EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μία «άτυχη» BMW 8-Series, με τα φώτα ενός …Fiat Barchetta

mia-atychi-bmw-8-series-me-ta-fota-enos-fiat-barchetta-626636

Η πρωτοτυπία και η δημιουργικότητα κάνουν το χώρο της αυτοκίνησης να αποκτά ενδιαφέρον.

Όμως, στη συγκεκριμένη περίπτωση, βλέπουμε ένα …μοναδικό αυτοκίνητο με κάποιες αρκετά ασυνήθιστες μετατροπές.

Το εικονιζόμενο αυτοκίνητο ξεκίνησε τη ζωή του ως μία BMW Σειρά 8 (Ε31), αλλά τα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα έχουν αντικατασταθεί, αλλάζοντας ριζικά την εμφάνιση της 8άρας. Αντί για την «κοφτή» μύτη με τα pop-up φωτιστικά σώματα, η συγκεκριμένη BMW εφοδιάζεται με τα φωτιστικά σώματα ενός Fiat Barchetta. Τα κλασσικά kidney grills της BMW έχουν επίσης αφαιρεθεί, δίνοντας τη θέση τους σε ένα πιο φαρδύ πάνελ.

Fiat - This Poor BMW 8 Series Sports Fiat Barchetta Headlights - News
Στο πίσω μέρος βρίσκουμε φωτιστικά σώματα από την BMW Σειρά 3 (Ε36), βαμμένα μαύρα για να …ταιριάζουν με το μαύρο αμάξωμα. Ο νέος προφυλακτήρας κλείνει στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου, θυμίζοντας τα σπορ αυτοκίνητα (ή βάρκες) της δεκαετίας του 1960. Κάτω απο τον προφυλακτήρα, πετάγονται τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης, με κόκκινη μπογιά στις άκρες τους. Φυσικά, οι ζάντες και τα χερούλια των πορτών έχουν αλλαχτεί, για ένα πιο παλιομοδίτικο look.
Φυσικά, δεν πρόκειται για μία «βασική» Σειρά 8: είναι μία 850i, η οποία χρησιμοποιεί έναν ατμοσφαιρικό v12 5 λίτρων, με απόδοση περίποου 300 ίππων. Ακόμη και με το ξεπερασμένο αυτόματο κιβώτιο 4 ταχυτήτων, η 850 μπορεί να επιταχύνει από την στάση στα 100 χλμ./ώρα τόσο γρήγορα όσο και ένα μοντέρνο hatchback.
Fiat - This Poor BMW 8 Series Sports Fiat Barchetta Headlights - News

Το εσωτερικό είναι άμεσα αναγνωρίσιμο ως  BMW των 90’s, αν και έχει τοποθετηθεί ένα νέο τιμόνι, διαφορετικά δερμάτινα καθίσματα και ένα ισχυρό ηχοσύστημα. Καθώς τα πίσω καθίσματα έχουν αφαιρεθεί, αυτή η 850i είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να γίνει …Fiat Barchetta.

Fiat - This Poor BMW 8 Series Sports Fiat Barchetta Headlights - News

Σύμφωνα με το Carscoops, το αυτοκίνητο πωλείται. Περιγράφεται ως μισο-τελειωμένο project και ο πωλητής ζητά $12.999.

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο