EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ελληνική συμμετοχή στο Rally Dakar 2022

elliniki-symmetochi-sto-rally-dakar-2022-628550

Ο Βασίλης Μπούδρος είναι ο Έλληνας αναβάτης που θα τρέξει στο διασημότερο αγώνα Rally και ετοιμάζει την μοτοσυκλέτα του για την μοναδική εμπειρία της συμμετοχής στο Rally Dakar που θα πραγματοποιηθεί 2-14 Ιανουαρίου 2022 στη Σαουδική Αραβία. O αγώνας του 2022 θα είναι το 44ο Rally Dakar και οι αναβάτες των μοτοσυκλετών θα κληθούν να διασχίσουν περίπου 4.000km ειδικών διαδρομών και 2.000km απλών διαδρομών.

Η προετοιμασία για τη συμμετοχή ξεκίνησε αρκετούς μήνες πριν και χρειάστηκαν πολλές και επίπονες προσπάθειες για να τακτοποιηθούν όλες οι εκκρεμότητες για την ολοκλήρωση της εγγραφής στη λίστα των συμμετεχόντων. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και ο απαραίτητος τερματισμός, για να γίνει δεκτή η συμμετοχή του στο Rally Dakar, στον αγώνα Rallye du Maroc τον περασμένο Οκτώβριο, έναν δύσκολο αγώνα με απαιτήσεις στην πλοήγηση πολύ κοντά σε αυτές του Dakar.

Ο Βασίλης με όπλο την θέληση και την εμπειρία του από συμμέτοχες σε ανάλογες διοργανώσεις ευελπιστεί να είναι ο τρίτος Έλληνας που θα καταφέρει να τερματίσει στο διασημότερο Rally του κόσμου. Οι δυο Έλληνες που έχουν καταφέρει να τερματίσουν μέχρι σήμερα στο Rally Dakar είναι ο Βασίλης Ορφανός (2003, 2005, 2009) και ο Λουκάς Γιαννακούλης (2003).

Ο Βασίλης Μπούδρος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984 και έχει λάβει μέρος σε αγώνες Rally σε Ελλάδα, Αλβανία, Ισπανία, Μαρόκο καθώς και σε αγώνες extreme και κλασικού enduro στην Ελλάδα. Η μοτοσυκλέτα που θα οδηγήσει στο Rally Dakar 2022 είναι μια Husqvarna FR 450 Rally με την υποστήριξη της Nomadas Adventure.

Ευχόμαστε στον Βασίλη καλή επιτυχία!

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο