EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το νέο Mercedes-Benz Citan διαθέσιμο στην Ελλάδα

to-neo-mercedes-benz-citan-diathesimo-stin-ellada-630608

Το νέο Citan με μικρές εξωτερικές διαστάσεις, γενναιόδωρο εσωτερικό χώρο και μεγάλο ωφέλιμο φορτίο προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες χρήσεων και εφαρμογών, ιδίως για επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών και διανομών εντός πόλης.

Διατίθεται στην επαγγελματική έκδοση Van και στην επιβατική έκδοση Tourer. Οι συρόμενες πόρτες μεγάλου ανοίγματος στην αριστερή και δεξιά πλευρά του οχήματος, καθώς και το χαμηλό κατώφλι φόρτωσης προαιρετικά, προσφέρουν άνετη πρόσβαση στον εσωτερικό χώρο και εύκολη φόρτωση του οχήματος. Εκτός από την υψηλή λειτουργικότητα και πολυμορφικότητα, το όχημα παρέχει επίσης εκτενή εξοπλισμό ασφάλειας, υψηλό επίπεδο οδηγικής άνεσης και εντυπωσιακές ψηφιακές λύσεις. Η σχεδίαση του νέου Mercedes-Benz Citan διακρίνεται για τις ισορροπημένες αναλογίες και τις όμορφες επιφάνειες. Οι «μυώδεις» γραμμές και οι εντυπωσιακοί θόλοι των τροχών – ασυνήθιστα σχεδιαστικά στοιχεία για την κατηγορία των μικρών Van – υπογραμμίζουν τη δύναμη και την ελκυστική εμφάνιση του οχήματος. Με την πρώτη ματιά, γίνεται σαφές ότι το νέο Citan ανήκει στην οικογένεια Mercedes-Benz.

Λίγο μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του τον Αύγουστο, το νέο Citan βραβεύτηκε ως «Διεθνές Van της Χρονιάς 2022», αφού κατάφερε να εντυπωσιάσει τα 25 μέλη της κριτικής επιτροπής του Θεσμού «International Van of The Year».

Το νέο Citan βρίσκεται στις εκθέσεις του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Διανομέων της Mercedes-Benz Ελλάς.

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο