EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρεμιέρα για το νέο KIA Sportage στην ελληνική αγορά – Οι τιμές του

premiera-gia-to-neo-kia-sportage-stin-elliniki-agora-oi-times-tou-631576

Μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή παρουσίαση του νέου KIA Sportage, το οποίο περνά αισίως στην πέμπτη γενιά του.

Το νέο, φουτουριστικό μοντέλο έχει δώσει προτεραιότητα στην άνεση των επιβατών, αλλά και στην εξελιγμένη συνδεσιμότητα, με τεχνολογίες όπως η ανέπαφη πληρωμή (σε χώρους στάθμευσης ή σε πρατήρια καυσίμων) μέσω του αυτοκινήτου!

Το Sportage θα διατίθεται σε 3 εκδόσεις εξοπλισμού (Dynamic, Titanium, GT-Line) 13 διαφορετικές επιλογές χρώματος αμαξώματος, ενώ σε όλες τις επιλογές, υπάρχει η δυνατότητα διχρωμίας (με την οροφή να έχει διαφορετικό χρώμα).

Η ΚΙΑ Hellas επέλεξε να μην εισάγει τις εκδόσεις που χρησιμοποιούν κινητήρες εσωτερικής καύσης χωρίς κάποια μορφή ηλεκτρονικής υποβοήθησης, κάνοντας ένα «statement» για τις βλέψεις της εταιρείας σχετικά με την ηλεκτροκίνηση. Έτσι λοιπόν, το Sportage θα είναι διαθέσιμο με δύο ήπια υβριδικά σύνολα κίνησης, ένα με κινητήρα βενζίνης και ένα με κινητήρα πετρελαίου, χωρητικότητας 1.600 κυβικών. Αυτές οι εκδόσεις προσφέρονται είτε με το χειροκίνητο κιβώτιο iMT είτε με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 ταχυτήτων. Στη συνέχεια, υπάρχουν οι πλήρως υβριδικές εκδόσεις, με απόδοση 230 ίππων και κίνηση στους εμπρός ή και στους τέσσερις τροχούς.

Στην κορυφή της γκάμας βρίσκεται η plug-in υβριδική έκδοση των 265 ίππων, η οποία διατίθεται αποκλειστικά με τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Οι τιμές για το νέο Sportage ξεκινούν από 29.990€, ενώ η KIA δήλωσε πως υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα, σε περιορισμένο φυσικά αριθμό, λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζει στην παραγωγή η αυτοκινητοβιομηχανία τον τελευταίο καιρό.

Αναλυτικά οι τιμές:

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο