EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

KUMHO TIRE: Σημαντικές διακρίσεις σε δοκιμές θερινών ελαστικών

kumho-tire-simantikes-diakriseis-se-dokimes-therinon-elastikon-717653

Συχνά τα ελαστικά Kumho διακρίνονται σε ανεξάρτητες δοκιμές, που διεξάγονται από καταξιωμένα περιοδικά και λέσχες αυτοκινήτων στην Ευρώπη.

Τα προϊόντα της Kumho θεωρούνται υψηλής ποιότητας και διατίθενται σε προσιτές τιμές. Η  μάρκα έχει ισχυρή φήμη και φανατικούς φίλους, οδηγούς κάθε είδους και στυλ. Σε σύγκριση με άλλες μάρκες, τα ελαστικά Kumho ξεχωρίζουν για την χρηστικότητα, την ανταπόκρισή τους σε διάφορες χρήσεις αλλά και την εμφάνισή τους! Tα Kumho είναι πάντα μοναδικά στα μάτια των καταναλωτών, λόγω της φήμης τους στην αντοχή στην φθορά. Οι οδηγοί που τα εμπιστεύονται συχνά αναγνωρίζουν την μεγάλη χιλιομετρική απόδοση (ανάλογα πάντα με τη χρήση και την ισορροπημένη ή μη οδήγηση), κάνοντάς τα “value for money” προϊόντα, εμπιστοσύνης και ασφάλειας.

Τα εξαιρετικά ελαστικά της KUMHO (www.kumho.gr), για επιβατικά αυτοκίνητα, SUVs, Vans, φορτηγά, λεωφορεία, διαθέτει, ήδη, ως αντιπρόσωπος και διανομέας, από τον Δεκέμβριο του 2022, στην Ελληνική αγορά, η εταιρεία ΕΜΑ Α.Ε. (www.ema.gr), μέσω του καθιερωμένου εμπορικού δικτύου αντιπροσώπων της. Τα καταστήματα που διαθέτουν πανελλαδικά τα ελαστικά Kumho είναι εδώ.

Ένα από τα πιο πρόσφατα μοντέλα υψηλών επιδόσεων της Kumho Tire, το ECSTA HS52, έλαβε «ΚΑΛΗ» βαθμολογία, σε πρόσφατη δοκιμή θερινών ελαστικών από την αναγνωρισμένη γερμανική Λέσχη αυτοκινήτου ADAC (Allgemeiner Deutscher Automobil-Club). Το HS52 ξεπέρασε 42 ανταγωνιστικά μοντέλα ελαστικών, διάστασης 205/55R16 V και κατατάχθηκε στην 8η θέση στο σύνολο 50 ελαστικών.

Τιμώντας τα 50 έτη που η ADAC διοργανώνει δοκιμές ελαστικών και αναγνωρίζοντας την μεγάλη σημασία θεμάτων που αφορούν στο περιβάλλον και στην αειφορία, η Λέσχη δημιούργησε μια νέα δομή βαθμολόγησης, που κατένειμε το 30% της βαθμολογίας, σε μια  κατηγορία που ονομάστηκε «περιβαλλοντική ισορροπία» (φθορά ελαστικών, απόδοση, θόρυβος και αειφορία) και  το 70% σε μια άλλη κατηγορία, που σχετίζεται σχέση με την «ασφάλεια οδήγησης» (επιδόσεις σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα).

Διαθέτοντας μια καινοτόμο σύνθεση πέλματος υψηλής πρόσφυσης, με ασύμμετρη σχεδίαση και τρισδιάστατες αλληλένδετες αυλακώσεις, το HS52 προσφέρει κορυφαίο φρενάρισμα σε βρεγμένες και στεγνές επιφάνειες, βελτιωμένη πρόσφυση στο βρεγμένο και αυξημένο χιλιομετρικό ωφέλιμο, σε σύγκριση με τον βραβευμένο προκάτοχό του, το HS51.

Το ECSTA PS71

Το ECSTA PS71 έλαβε, επίσης, βαθμολογία «GOOD» σε μια δεύτερη, εξίσου σημαντική δοκιμή που πραγματοποιήθηκε από το αναγνωρισμένο γερμανικό περιοδικό Auto Bild. Το ECSTA PS71 της Kumho κατέλαβε την 5η θέση ανάμεσα σε 20 ανταγωνιστικά μοντέλα ελαστικών, διάστασης 225/45R18. Οι συντάκτες το επαίνεσαν για το ισορροπημένο δυναμικό υψηλών επιδόσεων, τα καλά χαρακτηριστικά χειρισμού και τις μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος, τόσο σε βρεγμένες όσο και σε στεγνές συνθήκες.

Το ασύμμετρο μοτίβο χάραξης πέλματος του PS71 ήταν μια από τις πρώτες σημαντικές καινοτομίες  που αναπτύχθηκε στο Κέντρο R&D της εταιρείας, στη Σεούλ της Νότιας Κορέας και έχει σχεδιαστεί για εξαιρετική σταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες και κορυφαία απόδοση σε υγρές συνθήκες.

Σχολιάζοντας τα πολύ καλά αποτελέσματα των δοκιμών, ο επικεφαλής του τμήματος R&D της Kumho Tire, Mansik Cho σχολίασε: «Είμαστε περήφανοι που είχαμε εξαιρετικές επιδόσεις και στις δύο αυτές δοκιμές. Το να πετύχουμε δύο κατατάξεις ελαστικών μας,  στην πρώτη δεκάδα δύο διαδοχικών δοκιμών, τόσο υψηλού επιπέδου, αποτελεί απόδειξη της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων μας, τόσο στην εγχώρια όσο και στην παγκόσμια αγορά».

EV Ready ελαστικά

Στο επίπεδο των αλλαγών που επιφέρει η ηλεκτροκίνηση, η Kumho Tire ενισχύει την ανταγωνιστικότητά της, μέσα από R&D ελαστικών για ηλεκτρικά οχήματα. Αποτέλεσμα, η παραγωγή φιλικών προς το περιβάλλον EV ελαστικών, με χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης και χαμηλής ρύπανσης, όπως η στιβαρή κατασκευή, η αντοχή στη φθορά και η αντοχή στην αυξημένη ροπή των ηλεκτρικών οχημάτων. Σε αυτό το πλαίσιο, η Kumho διευρύνει τη γκάμα ελαστικών low wear / low emissions, με την παρουσίαση των μοντέλων  TA91 ev και HP71 ev, που είναι, πλέον, τα πιο εξειδικευμένα EV μοντέλα της μάρκας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Kumho προμηθεύει την VW με το EV μοντέλο, Crugen EV HP71, για το αμιγώς ηλεκτρικό της όχημα, ID.4. Επιπλέον, τα φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα της Kumho Tire περιλαμβάνουν τα VS31, VA31 και ES31.

Ορισμένα από τα κορυφαίας ποιότητας ελαστικά Kumho που διατίθενται στην ελληνική αγορά είναι:

Επιβατικά

Με μέγιστη άνεση, σε συνδυασμό με την υψηλότερη ασφάλεια, βελτιωμένη απόδοση φρεναρίσματος και εξαιρετική πρόσφυση σε βρεγμένους και στεγνούς δρόμους.

Ελαστικό με Βελτιωμένη ευστάθεια οδήγησης σε υψηλές ταχύτητες με ενισχυμένη αντοχή. Πρόκειται για ένα από τα πιο πρόσφατα μοντέλα υψηλών επιδόσεων της Kumho Tire, το ECSTA HS52, έλαβε «ΚΑΛΗ»  βαθμολογία στην πρόσφατη δοκιμή θερινών ελαστικών από το γερμανικό club ADAC. Το HS52 κέρδισε 42 ανταγωνιστικά προϊόντα διάστασης 205/55R16 V και κατατάχθηκε στην 8η θέση συνολικά σε σύνολο 50 ανταγωνιστικών προϊόντων.

Ελαστικό με μέγιστες επιδόσεις UHP και καλύτερη απόδοση χειρισμού/φρεναρίσματος σε βρεγμένες επιφάνειες, χάρη στις 4 κύριες αυλακώσεις. Καλή και σταθερή απόδοση οδήγησης σε στεγνές επιφάνειες. Σε δοκιμή θερινών ελαστικών, που πραγματοποιήθηκε από το γερμανικό περιοδικό Auto Bild, το ECSTA PS71 κατέλαβε την 5η ανάμεσα σε 20 ανταγωνιστές τους, σε διάσταση 225/45R18, λαμβάνοντας βαθμολογία “GOOD”. Οι δοκιμαστές το επαίνεσαν για το ισορροπημένο δυναμικό υψηλών επιδόσεων, τα καλά χαρακτηριστικά χειρισμού και τις μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος, τόσο σε βρεγμένες όσο και σε στεγνές συνθήκες.

Σούπερ Σπορ UHP ελαστικό, με νέα, ειδική σύνθεση πέλματος που έχει αναπτυχθεί ειδικά για υψηλές επιδόσεις.

Άνετη εμπειρία χειρισμού στο τιμόνι και βελτιωμένη πρόσφυση στο βρεγμένο. Μεγαλύτερη χιλιομετρική απόδοση, που το καθιστά ιδανικό για μικρά και μεσαίου μεγέθους αυτοκίνητα.

Ελαστικό με οικολογικές επιδόσεις, που αναπτύχθηκε για να μειώσει την κατανάλωση καυσίμου και να βοηθήσει την προστασία του περιβάλλοντος.

OFF ROAD ΟΧΗΜΑΤΑ

Παντός εδάφους (ΑΤ) ελαστικό με βελτιστοποιημένο μείγμα πέλματος

Extreme ελαστικό για λασπώδες έδαφος, MT, για βουνά και βράχια.

Ήπιο ελαστικό για λασπώδες έδαφος, MT, για αναβάσεις και ανώμαλους δρόμους, με βελτιωμένη απόδοση οδήγησης στο δρόμο.

SUV ΟΧΗΜΑΤΑ

Νέο premium ελαστικό SUV για κάθε εποχή. Εξειδικευμένο στην οδηγική άνεση και στον χαμηλό θόρυβο, για ακόμα περισσότερα χιλιόμετρα.

Σπορ UHP ελαστικό, με υλικά υψηλής τεχνολογίας για βέλτιστο κράτημα στο βρεγμένο και απόλυτη σταθερότητα στην οδήγηση ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες.

Premium Touring ελαστικό όλων των εποχών, για πολυτελή SUV.

ΕΛΑΦΡΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΙ VAN

Κατάλληλο για επαγγελματικό ελαφρύ φορτηγό και van, με βελτιστοποιημένα χαρακτηριστικά για όλες τις καιρικές συνθήκες.

Κατάλληλο για επαγγελματικό ελαφρύ φορτηγό και van, με πλήρως λειτουργική σχεδίαση πέλματος προσφέρει αυξημένη χιλιομετρική απόδοση και ισχυρό κράτημα.

Όλες οι ειδήσεις

Ferrari: Θα παράγουμε τον V12 μέχρι να θεωρηθεί «παράνομος»

Οδηγίες για την οδήγηση σε συνθήκες καύσωνα

Καύσωνας: Ποτέ μην αφήνετε αυτά τα αντικείμενα μέσα στο αυτοκίνητο

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο