EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ στο Front Runners in Sports Management 5.0

i-motodynamiki-sto-front-runners-in-sports-management-5-0-665039

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ υποστήριξε για 3η συνεχή χρονιά το μεγαλύτερο συνέδριο για το αθλητικό management στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη, το “Front Runners in Sports Management 5.0” που έγινε την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 στο Deree – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος. Το συνέδριο φιλοξένησε περισσότερους από 600 συμμετέχοντες από 25 χώρες και 65 ομιλητές.

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ επενδύει στον αθλητισμό

Στο φετινό συνέδριο πρεσβευτές του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, μίλησαν για την επιτυχημένη συνεργασία τους με το brand της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ενώ στελέχη του ομίλου ανέλυσαν τις αξίες της Ακεραιότητας, της Εμπιστοσύνης, του Σεβασμού και της Αριστείας που βρίσκονται στον πυρήνα των ενεργειών του Ομίλου αλλά και τις αρχές που διέπουν τη δυναμική αυτή σχέση με τους αθλητές τους και τον αθλητισμό γενικότερα.

Στο Front Runners 5.0 μίλησε online η καλύτερη Ελληνίδα βαδίστρια όλων των εποχών, δύο φορές χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης, χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Ο καλύτερος Έλληνας άλτης του επί κοντώ, 4ος Ολυμπιονίκης στο Τόκιο Εμμανουήλ Καραλής έστειλε τον χαιρετισμό του μέσω βίντεο, ενώ ο χάλκινος Ολυμπιονίκης στην ιστιοπλοΐα στο Ρίο και 8ος Ολυμπιονίκης στο Τόκιο Παύλος Καγιαλής και ο πρωταθλητής Ελλάδος στην ιστιοπλοΐα Γιάννης Ορφανός είχαν φυσική παρουσία στο Deree – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος. Παράλληλα, τη ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ εκπροσώπησαν η Corporate Affairs Manager της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, κα. Μάιρα Πασσιά και ο Marketing Specialist, Business Development Division SIXT Greece, κ. Antam El Malaouani.

Στο πλαίσιο του φετινού συνεδρίου η Αντιγόνη Ντρισμπίωτη ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η συμφωνία με μια εταιρεία ως χορηγό, πραγματικά μας δίνει την ώθηση να προσπαθήσουμε λίγο ακόμα παραπάνω γιατί κάποιος μας πίστεψε. Πιστεύει σε αυτό που κάνουμε, που δουλεύουμε σκληρά, που έχουμε αφοσιωθεί σε όλη μας τη ζωή και προσωπικά παρόλο την ηλικία μου που τότε ήταν απαγορευτική για κάποιους, άλλοι είδανε στα μάτια μου ότι κάτι υπάρχει. Ήταν μεγάλο κίνητρο για εμένα».

 Αντίστοιχα, ο Παύλος Καγιαλής δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η σχέση μας με τον όμιλο είναι σχέση οικογένειας. Είμαστε από το 2014 πριν γίνω καν Ολυμπιονίκης. Περάσαμε πολύ δύσκολες στιγμές αλλά και πολύ ευχάριστες. Μέσα από τις ήττες γινόμαστε καλύτεροι. Έχουμε κοινές αξίες όπως την επιμονή, τη συνεργατικότητα και την ομαδικότητα».

 Από την πλευρά της η Corporate Affairs Manager της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, κα. Μάιρα Πασσιά δήλωσε: «Πρώτα έρχονται οι αξίες των αθλητών και μετά το πώς αποδίδουν στο άθλημά τους. Στον Όμιλο ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ αναγνωρίζουμε ότι οι σχέσεις που έχουμε με τους αθλητές μας είναι ιστορίες που μοιράζονται κοινές αξίες, όπως ο αμοιβαίος σεβασμός και η δέσμευση για διάκριση, όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητά μας».

Drive Change Speaker Contest Powered by ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ως Platinum Χορηγός του συνεδρίου έδωσε την ευκαιρία σε σπουδαστές, προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικών σπουδών να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό Drive Change Speaker Contest Powered by ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ και να κερδίσουν μια θέση στους ομιλητές του φετινού συνέδριου. Οι υποψήφιοι ετοίμασαν μια παρουσίαση 10-15 λεπτών σχετικά με έναν από τους ακόλουθους τομείς: α) την Καινοτομία, β) τη Βιωσιμότητα γ) την Ηγεσία συνδυαστικά με τον χώρο του αθλητισμού. Οι καθηγητές του κολλεγίου και τα εκτελεστικά μέλη της επιτροπής φρόντισαν για τη διασφάλιση της αυστηρής και δίκαιης διαδικασίας της αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων. Ο νικητής της 1ης θέσης έλαβε 500 ευρώ και μια αποκλειστική ευκαιρία να συμμετάσχει στο συνέδριο του 2023. Η 2η θέση έλαβε 300 ευρώ.

Συμβολή στη Δωρεάν Συμμετοχή & Πρόσβαση στην Εκπαίδευση

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ μέσω της συμμετοχής της στο συνέδριο επένδυσε στην εκπαίδευση των σπουδαστών και των στελεχών της βαριάς βιομηχανίας του αθλητισμού για το παρόν και το μέλλον του Sports Management. Η συμμετοχή στο συνέδριο ήταν δωρεάν για το κοινό και η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ συνέβαλε στην ομαλή διεξαγωγή του, στηρίζοντας τη συνεχή εκπαίδευση και την κατάρτιση της νέας γενιάς. Πλέον μπορούν να το παρακολουθήσουν οποιαδήποτε στιγμή μέσα από την επίσημη πλατφόρμα της διοργάνωσης: www.front-runners.gr ή από το επίσημο κανάλι της διοργάνωσης στο YouTube πάντα χωρίς κόστος.

Photos by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography

Όλες οι ειδήσεις

Αυτό είναι το Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα

Κατευθείαν στα… βαθιά η νέα Lancia Ypsilon

Θα δούμε άραγε ποτέ πραγματικές μάρκες αυτοκινήτων στο GTA;

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο