EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Tα ελαστικά GENERAL TIRE προσφέρουν μέγιστη off road άνεση

ta-elastika-general-tire-prosferoun-megisti-off-road-anesi-706970

Τα ελαστικά GENERAL TIRE, με τα εξαιρετικά τους οδηγικά χαρακτηριστικά, κυριολεκτικά απογειώνουν τις δυνατότητες των off road αυτοκίνητων.

Με περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας και Αμερικάνικη κληρονομιά στη βιομηχανία των ελαστικών, η GENERAL TIRE, ως τμήμα πλέον του γερμανικού Group Continental, κατασκευάζει προϊόντα κορυφαίας αξιοπιστίας και ασφάλειας, τα οποία οι οδηγοί μπορούν να εμπιστευτούν. Η GENERAL TIRE έχει εξειδικευθεί σε ελαστικά για 4×4 και SUVs, με θερινά, χειμερινά και all season μοντέλα, στιβαρά, με ιδιαίτερα και καινοτόμα χαρακτηριστικά κατασκευής και απόλυτη συμπεριφορά, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρό ή δύσκολο είναι το έδαφος που κινούνται. Τα ελαστικά GENERAL TIRE, με τα εξαιρετικά τους οδηγικά χαρακτηριστικά, κυριολεκτικά απογειώνουν τις δυνατότητες των off road αυτοκίνητων.

GENERAL TIRE

Ένα από τα πλέον δημοφιλή και επιτυχημένα ελαστικά της μάρκας είναι το all-terrain ελαστικό, GRABBER AT3, το οποίο αναπτύχθηκε για τις ανάγκες οδηγών SUVss, pick-ups και off-road οχημάτων, που θέλουν έναν συνδυασμό εξαιρετικών off-road δυνατοτήτων και σταθερής συμπεριφοράς στην άσφαλτο. Πρόκειται δηλαδή για ένα 50:50 ελαστικό, για εκτός και εντός δρόμου χρήση, που προσφέρει

  • Άριστη πρόσφυση
  • Ασφαλή off-road κίνηση
  • Μέγιστη άνεση

Σε τεχνικό επίπεδο, o καινοτόμος σχεδιασμός της χάραξης του πέλματος επιτυγχάνει εξαιρετική πρόσφυση εκτός δρόμου, μέσω άκρων πρόσφυσης στο πέλμα που «γατζώνουν» στις σαθρές επιφάνειες, ενώ το ανοιχτό σχέδιο των ώμων του πέλματος εξασφαλίζει αποτελεσματικό αυτοκαθαρισμό από τις πέτρες, για πρόσθετη πρόσφυση στη λάσπη. Το πέλμα, με στιβαρό μίγμα γόμας και ενισχυμένα μπλοκ, εξασφαλίζει στο ελαστικό μεγάλη διάρκεια ζωής, ακόμα και με συνθήκες μεγάλου φορτίου, έχοντας εγκάρσιες στρώσεις από χάλυβα εξαιρετικά υψηλής αντοχής.

GENERAL TIRE

Η ομοιόμορφη γεωμετρία των μπλοκ προσφέρει ομοιόμορφη κατανομή του υλικού και βελτιστοποιημένο προσανατολισμό τους πάνω στο πέλμα, για ομαλή αλληλεπίδραση με την επιφάνεια των off road εδαφών. Και τα δύο χαρακτηριστικά επιτρέπουν, επίσης, άνετη και ευχάριστη οδήγηση εντός δρόμου. Στο πάνω μέρος του πλευρικού τοιχώματος του ελαστικού υπάρχουν μεγάλες ανυψωμένες προεξοχές του πέλματος που προστατεύουν το σώμα του ελαστικού από πέτρες, βράχια και άλλα επικίνδυνα υλικά. Μια σειρά από πυκνές νευρώσεις προστατεύουν την περιοχή του άνω πλευρικού τοιχώματος από τρυπήματα, εκτρέποντας τα

εμπόδια μακριά από το σώμα του ελαστικού. Τέλος, η στεφάνη του ελαστικού και η ζάντα προστατεύεται από ένα επιπλέον «νεύρο», που λειτουργεί ως ασπίδα σε κράσπεδα πεζοδρομίων και εμποδίων εκτός δρόμου.

GENERAL TIRE

Αξίζει να σημειωθεί ότι, πρόσφατη έρευνα της GENERAL TIRE αποκαλύπτει το μεγάλο ενδιαφέρον των οδηγών για την off-road οδήγηση και τα 4×4 / SUV οχήματα, οι οποίοι επιθυμούν να έχουν αξιοπιστία και ασφάλεια σε αντίξοες καιρικές συνθήκες και κακές συνθήκες εδάφους. Από τους 2.000 οδηγούς 4×4 και SUVs, που ρωτήθηκαν, σχεδόν το 1/5 επιλέγει αυτά τα οχήματα, λόγω της ικανότητάς τους εκτός δρόμου, ενώ 4 στους 10 (43%) συνειδητοποίησαν, με την πάροδο του χρόνου και με βάση τις χρηστικές ανάγκες τους, ότι θέλουν να αλλάξουν το συμβατικό τους αυτοκίνητο σε 4Χ4 ή SUV. Περισσότεροι από τους μισούς (52%) λένε ότι, από τότε που απέκτησαν ένα 4×4 ή ένα SUV όχημα, ξεκίνησαν να κάνουν περισσότερες ψυχαγωγικές δραστηριότητες, με πιο πολλές οδικές εκδρομές, εξερεύνηση περισσότερων αγροτικών τοποθεσιών και συχνές διακοπές με κατασκήνωση. Παράλληλα, όλοι δηλώνουν ότι η σημασία ενός set ελαστικών που δίνουν στον οδηγό αυτοπεποίθηση και ασφάλεια, αναδεικνύεται αυτόματα. Η GENERAL TIRE Ελλάδας διοργανώνει συχνά δράσεις που σκοπό τους έχουν την εξοικείωση των οδηγών με την off road ασφαλή και άνετη οδήγηση.

Όλες οι ειδήσεις

Θα απαγορεύσει η ΕΕ την επισκευή αυτοκινήτων άνω των 15 ετών;

To Audi A3 ανανεώνεται και καλωσορίζει τη νέα έκδοση Allstreet

Η νέα Porsche Taycan Turbo GT «σαρώνει» σε Laguna Seca και Nürburgring

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο