AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Ο Χάμιλτον στην pole position του γκραν πρι στο Σίλβερστοουν

o-chamilton-stin-pole-position-tou-gkran-pri-sto-silverstooun-18633

Ο Λιούις Χάμιλτον θα εκκινήσει από την pole position του βρετανικού γκραν πρι στο Σίλβερστοουν, που είναι ο 10ος αγώνας του φετινού Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Φόρμουλα Ενα.

Ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής της Mercedes πέτυχε τον ταχύτερο γύρο των επίσημων δοκιμαστικών, που σημαδεύτηκαν από το ατύχημα του Έρικσον (Sauber) στον τρίτο γύρο των ελεύθερων δοκιμών και τη διακομιδή του, προληπτικά, στο νοσοκομείο.

Δεύτερος ήταν ο «ομόσταβλός» του στη γερμανική ομάδα, Νίκο Ρόσμπεργκ, ακολούθησαν οι Red Bull των Μαξ Φερστάπεν και Ντάνιελ Ρικιάρντο, αντίστοιχα, ενώ πίσω τους ήταν οι Ferrari των Κίμι Ραϊκόνεν και Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο Γερμανός, όμως, έχει ποινή πέντε θέσεων λόγω αλλαγής στο κιβώτιο ταχυτήτων και θα ξεκινήσει από την ενδέκατη θέση.

Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Βάλτερι Μπότας (Williams), Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ (Toro Rosso), Νίκο Χούλκενμπεργκ (Force India) και Φερνάντο Αλόνσο (McLaren). Μετά την ποινή στον Φέτελ, έκτος θα εκκινήσει ο Μπότας και ύστερα απ΄ αυτόν οι υπόλοιποι (Χούλκενμπεργκ, Σάινθ, Αλόνσο). Ο αυριανός αγώνας της Κυριακής θα ξεκινήσει στις 15:00.

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο