AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Έρχεται το νέο Nissan Leaf

erchetai-to-neo-nissan-leaf-0

Οι παγκόσμιες πωλήσεις των ηλεκτρικών μοντέλων της Nissan σημείωσαν άνοδο 10% κατά το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Μαρτίου, λόγω της αυξανόμενης ζήτησης για το νέο Nissan LEAF.

Οι πωλήσεις του επανασχεδιασμένου μοντέλου, που λανσαρίστηκε τον περασμένο Οκτώβριο, ελκύει όλο και περισσότερους αγοραστές στην Ευρώπη, στην Ιαπωνία και στις Η.Π.Α. Το καινούργιο LEAF θα πωλείται σε περισσότερες, νέες αγορές αυτή τη χρονιά, συμπεριλαμβανομένης της Λατινικής Αμερικής, της Ασίας και της Ωκεανίας.

Κατά το οικονομικό έτος του 2017, πουλήθηκαν 54.451 Nissan LEAF, σημειώνοντας αύξηση 15% σε σχέση με τις πωλήσεις 47.423 μονάδων του προηγούμενου έτους. Η Nissan έχει πουλήσει περισσότερα από 320.000 LEAF παγκοσμίως από το 2010 όπου λανσαρίστηκε για πρώτη φορά το μοντέλο στην αγορά.

Το νέο Nissan LEAF διαθέτει πληθώρα προηγμένων τεχνολογιών και χαρακτηριστικών, όπως την αυτόνομη τεχνολογία οδήγησης ProPILOT (ProPILOT Assist στις Η.Π.Α.) και το ProPILOT Park και το e-Pedal. Στην Ελλάδα, η 3η γενιά του μοντέλου αναμένεται εντός του μήνα με τιμή κοντά στα 30.000 ευρώ.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο