AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Αυτές είναι οι τιμές για την νέα Mercedes A-Class

aftes-einai-oi-times-gia-tin-nea-mercedes-a-class-605465

Η 4η γενιά της Mercedes A-Class θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά στις αρχές Ιουνίου.

Ωστόσο η λίστα των παραγγελιών έχει ανοίξει για τρία μοντέλα (A200, A250 Auto και Α180 d Auto) με τιμή εκκίνησης λίγο πιο πάνω από τα 32.000 ευρώ. Η νέα A-Class επανακαθορίζει την έννοια της σύγχρονης πολυτέλειας στην κατηγορία των premium hatchback με ριζοσπαστικό εσωτερικό σχεδιασμό και πρωτοποριακή τεχνολογία.

Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της νέας A-Class περιλαμβάνεται το νέο σύστημα πολυμέσων MBUX – Mercedes-Benz User Experience. Πρόκειται για ένα είδος «συναισθηματικής» σύνδεσης ανάμεσα στον οδηγό, το όχημα και τους επιβάτες, καθώς διαθέτει δυνατότητα εκμάθησης μέσω τεχνητής νοημοσύνης. Επιπλέον, ως μέρος της φιλοσοφίας Intelligent Drive συναντάμε ένα εξελιγμένο σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συγκεκριμένες οδηγικές καταστάσεις και για πρώτη φορά περιλαμβάνεται σε όχημα της κατηγορίας.

Ο ορισμός της «μοντέρνας πολυτέλειας» επαναπροσδιορίζεται και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, όπου το «Avant-garde» ταμπλό οργάνων και η μοντέρνα καμπίνα των επιβατών προσδίδουν μοναδικό στιλ. Στο ταμπλό ενσωματώνονται δύο οθόνες που ξεκινούν από μέγεθος 7 ιντσών (βασική έκδοση) και φτάνουν έως τις 10.25 ίντσες (26 cm) δημιουργώντας ένα σύνολο ευρείας οθόνης.

Μεταξύ άλλων ο βασικός εξοπλισμός θα περιλαμβάνει, ενεργή υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας, σύστημα Active Brake Assist, αερόσακος γονάτων οδηγού, χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι για τις αυτόματες εκδόσεις, cruise control με σύστημα ρύθμισης ταχύτητας, σύστημα κλιματισμού THERMATIC, κ.ά.

Αναλυτικότερα, οι τιμές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των μοντέλων που θα κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά τον επόμενο μήνα έχουν ως εξής:

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο