AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Περισσότεροι ίπποι για τη νέα BMW M5 Competition

perissoteroi-ippoi-gia-ti-nea-bmw-m5-competition-0

Η νέα BMW M5 Competition συνδυάζει εξαιρετικές επιδόσεις και απαράμιλλη πρακτικότητα στην καθημερινή χρήση. Η αυξημένη ισχύς κατά 25 ίππους συγκριτικά με τη στάνταρ έκδοση της νέας BMW M5 υπόσχεται απόλυτη αγωνιστική οδηγική εμπειρία.

Ο V8 4.4λιτρος κινητήρας με τεχνολογία M TwinPower Turbo αποδίδει μέγιστη ισχύ 625 ίππων στις 6.000 σ.α.λ. Αυτό έχει ως συνέπεια η επιτάχυνση από τη στάση μέχρι και τα πρώτα 100χλμ/ώρα να έρχεται σε 3,3 δευτερόλεπτα, ενώ το 0-200 χλμ./ώρα επιτυγχάνεται σε 10,8 δευτερόλεπτα.

Τη μετάδοση ισχύος στη νέα BMW M5 Competition αναλαμβάνει και πάλι το 8τάχυτο κιβώτιο M Steptronic. Τρία διαφορετικά προγράμματα – που επιτρέπουν την επιλογή μεταξύ αποδοτικής, σπορ ή πολύ δυναμικής οδήγησης, ενεργοποιούνται μέσω του διακόπτη Drivelogic στον επιλογέα σχέσεων.

Το σύστημα M xDrive AWD προσφέρει την έξτρα πρόσφυση και είναι υπεύθυνο για την κατανομή της ισχύος. Η κατανομή περισσότερης ισχύος στον πίσω άξονα του MxDrive είναι ένας ακόμα αποφασιστικός παράγοντας στην τεράστια ευελιξία του sedan. Επιπλέον, μία ρύθμιση αποκλειστικά της πίσω κίνησης (2WD) επιτρέπει στους ικανούς οδηγούς να απολαμβάνουν την εμπειρία που προσέφεραν προηγούμενες γενιές της BMW M5. Να σημειώσουμε -τέλος- ότι οι σφυρήλατες ζάντες των 20-ιντσών συνδυάζονται με ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων εμπρός/πίσω – 275/35 R 20 μπροστά και 285/35 R 20 πίσω.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο