AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Το κέντρο της Opel στο Rüsselsheim αναλαμβάνει την εξέλιξη νέων κινητήρων του ομίλου PSA

to-kentro-tis-opel-sto-russelsheim-analamvanei-tin-exelixi-neon-kinitiron-tou-omilou-psa-0

Το Μηχανολογικό Κέντρο της Opel στο Rüsselsheim αναλαμβάνει την εξέλιξη της επόμενης γενιάς βενζινοκινητήρων υψηλής απόδοσης για όλες τις μάρκες του ομίλου PSA (Peugeot, Citroën, DS Automobiles, Opel και Vauxhall) σε παγκόσμια κλίμακα. Η επόμενη γενιά 4κύλινδρων κινητήρων θα εξελιχθεί στην βάση του συνδυασμού τους με ηλεκτροκινητήρες και θα χρησιμοποιείται σε υβριδικά συστήματα. Το λανσάρισμα στην αγορά θα ξεκινήσει το 2022.

Η νέα γενιά κινητήρων προορίζεται για χρήση σε όλες τις μάρκες του ομίλου PSA σε Κίνα, Ευρώπη και Β. Αμερική, και θα πληροί τα μελλοντικά πρότυπα εκπομπών ρύπων αυτών των αγορών. Οι κινητήρες υιοθετούν προηγμένες τεχνολογίες όπως άμεσο ψεκασμό, υπερσυμπίεση και μεταβλητό έλεγχο βαλβίδων. Θα είναι ιδιαιτέρως αποδοτικοί με χαμηλές τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2.

Το Κέντρο Μηχανολογικής Εξέλιξης του Rüsselsheim έχει δεκαετίες εμπειρίας στην κατασκευή αποδοτικών βενζινοκινητήρων. Οι μηχανικοί εξελίσσουν τώρα τη νέα γενιά κινητήρων χρησιμοποιώντας ως βάση τις τρέχουσες τετρακύλινδρες μονάδες PureTech του ομίλου.

Οι υπόεξέλιξη, τετρακύλινδρες μονάδες θα αποτελέσουν τη δεύτερη οικογένεια βενζινοκινητήρων από το 2022, παράλληλα με τον βραβευμένο τρικύλινδρο PureTech turbo που μόλις πρόσφατα απέσπασε την διάκριση «Engine of the Year» για 4η συνεχή χρονιά.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο