AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Αυτό είναι το νέο Citroen C5 Aircross

afto-einai-to-neo-citroen-c5-aircross-0

Με τριάντα προτάσεις εξατομίκευσης στην εξωτερική εμφάνιση, με 20 συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, με άνετα καθίσματα Advanced Comfort και με την καινοτόμα ανάρτηση Progressive Hydraulic Cushions παρουσιάστηκε το νέο μεγάλο SUV της Citroen, το C5 Aircross.

Το νέο μοντέλο φέρει αμάξωμα συνολικού μήκους 4,5 μ. με μυώδεις επιφάνειες και τα γνώριμα Airbumps στο πλάι. Για τους πίσω επιβάτες, υπάρχουν τρία ξεχωριστά καθίσματα που στο κάθε ένα από αυτά ρυθμίζεται η κλίση της πλάτης αλλά και η απόσταση από τα μπροστινά, διαμορφώνοντας έτσι το χώρο αποσκευών από 580 έως 720 λίτρα. Παράλληλα, η καμπίνα διαθέτει μία TFT οθόνη 12,3 ιντσών που έχει το ρόλο του πίνακα των οργάνων πίσω από το τιμόνι αλλά και μία οθόνη αφής 8 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό.

Οι διαθέσιμες εκδόσεις του μοντέλου περιλαμβάνουν τους γνώριμους κινητήρες της Citroen σε βενζίνη και diesel, με απόδοση από 130 έως και 180 ίππους, οι οποίοι συνδυάζονται και με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων EAT8. Στα τέλη του 2019 αναμένεται και η παραγωγή μίας plug-in υβριδικής έκδοσης. Το νέο C5 Aircross κατασκευάζεται στο εργοστάσιο Rennes – La Janais στην Γαλλία και η διάθεση του στις κατά τόπους αγορές της Ευρώπης θα ξεκινήσει στα τέλη του 2018.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο