AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Για 4η χρονιά στην πρώτη θέση της ποιότητας η Kia σε έρευνα της J.D. Power

gia-4i-chronia-stin-proti-thesi-tis-poiotitas-i-kia-se-erevna-tis-j-d-power-0

Για τέταρτη συνεχόμενη φορά η Kia αναγνωρίστηκε από την J.D. Power ως η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία κατασκευαστής στη Μελέτη Αρχικής Ποιότητας 2018 (Initial Quality Study ή IQS), με 72 παρατηρήσεις ανά 100 οχήματα – ο μέσος όρος κατασκευαστών ήταν 93/100.

Η Kia διατηρεί την ηγετική της θέση σε διάφορες κατηγορίες, όπως με το Sorento στα μεγάλα SUV και το Rio στα supermini, το Optima στα μεσαία οικογενειακά, αλλά και το Sportage στα μεσαία SUV. Μετά τις διακρίσεις IQS το 2015, το 2016 και το 2017, το Soul απέσπασε και πάλι την μεγαλύτερη βαθμολογία στην κατηγορία των πολυχρηστικών μοντέλων.

«Η πρώτη θέση ανάμεσα σε όλους τους κατασκευαστές μαζικής παραγωγής όλης της αγοράς για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια δεν αφήνει καμία αμφιβολία ως προς την ποιότητα και την αξιοπιστία κάθε αυτοκινήτου και SUV που κατασκευάζει η Kia», δήλωσε ο Michael Cole, διευθύνων σύμβουλος της Kia Motors America.

Η φετινή IQS που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ βασίζεται σε απαντήσεις τις οποίες έδωσαν 75.712 αγοραστές και μισθωτές νέων αυτοκινήτων κυκλοφορίας 2018 μετά από 90 ημέρες χρήσης. Τα οχήματα αξιολογούνται με βάση την εμπειρία οδήγησης, τις επιδόσεις του κινητήρα και της μετάδοσης, καθώς και σε ένα ευρύ πεδίο θεμάτων ποιότητας που αναφέρουν οι κάτοχοι των οχημάτων.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο