AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Νέα έκδοση Kia Picanto X-Line με στιλ SUV

nea-ekdosi-kia-picanto-x-line-me-stil-suv-0

Η Kia παρουσίασε το Picanto X-Line. Πρόκειται για μία ειδική έκδοση του μικρού μοντέλου της με μορφή SUV.

Το Picanto X-Line παρουσιάζει ελάχιστα αυξημένες διαστάσεις σε σχέση με τα κανονικά μοντέλα της σειράς ενώ έχει και μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος.

Συγκεκριμένα το αμάξωμα των εκδόσεων X-Line είναι κατά 7,5 εκατ. μακρύτερο, κατά 3 εκατ. φαρδύτερο και κατά 1,5 εκατ. ψηλότερο από τις απλές εκδόσεις Picanto. Η δε απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος προσδιορίζεται στα 154 χιλ. – σε σύγκριση με τα 141 χιλ. των βασικών μοντέλων.

Ο εξοπλισμός είναι αναβαθμισμένος και προσφέρει ένα μοντέρνο και αθλητικό ύφος στην υπόσταση των Picanto X-Line περιλαμβάνοντας εκτός των άλλων, LED φλας, ηλεκτρική οροφή, σπορ προφυλακτήρες, ποδιές εμπρός και πίσω, πρόσθετα μαρσπιέ και πλαινά προστατευτικά, διπλή απόληξη εξάτμησης, δερμάτινο σαλόνι, πεντάλ αλουμινίου, αισθητήρες παρκαρίσματος, ανάρτηση με μεγαλύτερες διαδρομές κ.ά.

Η σειρά Picanto X-Line διατίθεται με δύο κινητήρες. Ο πρώτος είναι ατμοσφαιρικός στα 1,2 λίτρα με απόδοση 84 ίππων ενώ ο δεύτερος είναι 1000άρης Turbo, τεχνολογίας T-GDI με ισχύ 100 ίππων.

Οι τιμές διάθεσης ξεκινούν από τα 13.390 ευρώ για την έκδοση με τον κινητήρα 1,2 λίτρων και φθάνουν στα 14.790 ευρώ για το μικρό μοτέρ Turbo. Γενικώς, αξίζει να σημειωθεί πως η σειρά Picanto ξεκινά από τα 10.290 ευρώ.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο