AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Στην τελική ευθεία για την μαζική παραγωγή βρίσκεται το νέο Volkswagen T-Cross [βίντεο]

stin-teliki-eftheia-gia-tin-maziki-paragogi-vrisketai-to-neo-volkswagen-t-cross-vinteo-0

Η Volkswagen παρουσιάζει το νέο T-Cross, ένα μικρό crossover που θα προστεθεί στην γκάμα της εταιρείας κάτω από το επίσης νέο T-Roc.

To T-Cross είχε παρουσιαστεί ως σχεδιαστικό πρωτότυπο στην έκθεση της Γενεύης πριν από δύο χρόνια και πλέον βρίσκεται προ των πυλών της παραγωγής με την πρεμιέρα του να έχει προγραμματιστεί το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Το μήκος του αμαξώματος είναι στα 4.107 χιλιοστά και έχει δοθεί προτεραιότητα στην λειτουργική και ελκυστική σχεδίαση. Αποκλειστικά προσθιοκίνητο και με μία σειρά από έξυπνες, καινοτόμες λύσεις στο εσωτερικό και άφθονους για την κατηγορία χώρους, το T-Cross θα είναι σε θέση να χαρίσει μικρές και μεγάλες περιπέτειες μέσα στην πόλη ή μακριά από αυτή. Πράγματι, η μεταβλητή πλατφόρμα (MQB) διασφαλίζει εκπληκτικά μεγάλους χώρους. Για παράδειγμα το πίσω κάθισμα μπορεί να ρυθμιστεί κατά μήκος ώστε να δημιουργείται περισσότερος χώρος για τα γόνατα των πίσω επιβατών ή για τις αποσκευές.

Μεταξύ άλλων, στον βασικό εξοπλισμό του T-Cross θα περιλαμβάνεται σύστημα προληπτικής προστασίας επιβατών (Pre Crash), σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου με αναγνώριση πεζών & City Emergency Braking και το σύστημα προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας (Lane Assist).

Εκτός Ευρώπης, το μικρό crossover της VW αναμένεται να κυκλοφορήσει τόσο στην αγορά της Κίνας όσο και σε αυτή της Νοτίου Αμερικής.

https://www.youtube.com/watch?v=1S8nY3sQxuk&feature=youtu.be

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο