AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Πρεμιέρα για το νέο Nissan GT-R50 by Italdesign στο φεστιβάλ του Goodwood [εικόνες – βίντεο]

premiera-gia-to-neo-nissan-gt-r50-by-italdesign-sto-festival-tou-goodwood-eikones-vinteo-605556

Το Nissan GT-R50 που δημιούργησε ο σχεδιαστικός οίκος Italdesign, θα πραγματοποιήσει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood, στο Chichester της Αγγλίας, στις 12 Ιουλίου.

Το πρωτότυπο GT-R50 που θα παρουσιαστεί στο Goodwood, προϊόν της πρώτης συνεργασίας μεταξύ της Nissan και της Italdesign, θα μπορούσε να αποτελέσει το προσχέδιο για μια εξαιρετικά περιορισμένη σειρά χειροποίητων αυτοκινήτων παραγωγής. Το συγκεκριμένο πρωτότυπο δημιουργήθηκε με αφορμή την 50η επέτειο τόσο του GT-R για το 2019, όσο και της Italdesign για το 2018.

Εν αναμονή του GT-R50 της Italdesign στο Goodwood και των επόμενων εμφανίσεών του ανά την Υφήλιο τους ερχόμενους μήνες, μια έκδοση παραγωγής εμπνευσμένη από το πρωτότυπο, δύναται να δημιουργηθεί. Στην περίπτωση αυτή, η Italdesign δεν θα κατασκευάσει πάνω από 50 μονάδες, όπου κάθε αυτοκίνητο θα είναι προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του κάθε αγοραστή, με μια τιμή που υπολογίζεται ότι θα ξεκινάει από περίπου 900.000 ευρώ.

Σχεδιαστικά το GT-R50 έχει έντονες ακμές και δυναμικά στοιχεία. Διάφορα αεροδυναμικά βοηθήματα καθώς και μία μεγάλη, ρυθμιζόμενη πίσω αεροτομή, τοποθετημένη με δύο ορθοστάτες, ολοκληρώνει την σπορ εμφάνιση. Οι ειδικής κατασκευής τροχοί, 21 ιντσών μπροστά και πίσω τονίζουν την επιθετική εμφάνιση του αυτοκινήτου. Τα ελαστικά Michelin Pilot Super Sport, διαστάσεων 255/35 μπροστά και 285/30 πίσω, προσφέρουν την απαιτούμενη πρόσφυση, προκειμένου να αξιοποιηθεί στο έπακρο η ισχύς του κινητήρα. Τέλος, η εξωτερική βαφή είναι χρώματος Liquid Kinetic Grey, με έντονες λεπτομέρειες σε Energetic Sigma Gold.

Στο εσωτερικό του, το Nissan GT-R50 της Italdesign αντανακλά το μοντέρνο, υψηλών επιδόσεων DNA του. Δύο διαφορετικά φινιρίσματα από ανθρακονήματα χρησιμοποιούνται εκτενώς σε όλη την κεντρική κονσόλα, το ταμπλό και τις επενδύσεις των θυρών, μαζί με το μαύρο Alcantara και το κορυφαίο μαύρο ιταλικό δέρμα στα καθίσματα. Το κέντρο του τιμονιού και οι ακτίνες του είναι κατασκευασμένα από ανθρακόνημα, ενώ η στεφάνη διαθέτει ένα επίπεδο κάτω μέρος, με το σύνολο του τιμονιού να είναι ενδεδυμένο με Alcantara.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο