AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Παγκόσμια πρεμιέρα για το Nissan LEAF NISMO [βίντεο]

pagkosmia-premiera-gia-to-nissan-leaf-nismo-vinteo-605570

Το LEAF NISMO θα αρχίσει να πωλείται από τις 31 Ιουλίου στην Ιαπωνία, συνδυάζοντας τις προηγμένες τεχνολογίες του νέου αμιγώς ηλεκτροκίνητου μοντέλου της Nissan, με την σπορ εικόνα και την απόδοση που προσφέρει η NISMO.

Το Nissan LEAF NISMO διαθέτει έναν ειδικά τροποποιημένο υπολογιστή για πιο γρήγορη επιτάχυνση, ειδικά ελαστικά και ανάρτηση για βελτιωμένο χειρισμό και οδηγική άνεση, καθώς και κομψό εξωτερικό και εσωτερικό σχεδιασμό.

Η Nissan σκοπεύει να πουλήσει 1 εκατομμύριο ηλεκτροκίνητα οχήματα ετησίως, συμπεριλαμβανομένου του νέου Nissan LEAF, σε παγκόσμια κλίμακα, από το οικονομικό έτος 2022.

Η κορυφαία έκδοση NISMO διαθέτει έξτρα αεροβοηθήματα που βελτιώνουν την άντωση χωρίς να επηρεάζουν το συντελεστή οπισθέλκουσας και ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών. Θα είναι διαθέσιμο σε εννέα χρώματα αμαξώματος περιλαμβάνουν και τρεις αποχρώσεις ειδικής επίστρωσης. Στο δε εσωτερικό υπάρχει σπορ τριάκτινο τιμόνι και διάφορα φινιρίσματα σε κόκκινο χρώμα.

Ο ειδικά τροποποιημένος υπολογιστής στο Nissan LEAF NISMO επιτρέπει μια ήπια, αλλά και ταυτόχρονα ισχυρή απόκριση κατά την επιτάχυνση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια εξαιρετικά άνετη οδήγηση, τόσο στους δρόμους των πόλεων, όσο και στους δρόμους ταχείας κυκλοφορίας.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο