AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Skoda Karoq Scout ειδικών αποστολών

skoda-karoq-scout-eidikon-apostolon-605587

Με τετρακίνηση στο βασικό του εξοπλισμό και μεγαλύτερες εκτός δρόμου δυνατότητες, έρχεται το νέο Skoda Karoq Scout. Η ειδική αυτή έκδοση του μικρού – μεσαίου SUV της τσέχικης εταιρείας θα κάνει το ντεμπούτο της στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού, τον Οκτώβριο του 2018, ενώ δύο μήνες αργότερα αναμένεται και στη χώρα μας.

Το Karoq Scout έρχεται να προστεθεί στα Octavia Scout και Kodiaq Scout, διαθέτοντας, όπως και αυτά, τετρακίνηση στο βασικό του εξοπλισμό. Εξωτερικά ο σχεδιασμός έχει εμπλουτιστεί με στοιχεία που τονίζουν τις εκτός δρόμου δυνατότητες, όπως τα ασημί προστατευτικά σε μαρσπιέ και προφυλακτήρες, τις πλαστικές επενδύσεις στους θόλους των τροχών και τα φιμέ κρύσταλλα των παραθύρων. Νέες επίσης είναι οι ζάντες ελαφρού κράματος με διάμετρο 18 ιντσών, ενώ προαιρετικά διατίθενται τροχοί με διάμετρο 19΄΄.

Ως η μόνη παραλλαγή του μοντέλου η οποία διατίθεται αποκλειστικά με τετρακίνηση, το Scout εξοπλίζεται με τρεις αποδοτικούς και φιλικούς προς το περιβάλλον κινητήρες. Μοναδικό σύνολο βενζίνης είναι το 1.5 TSI με ισχύ 150 ίππων, σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο DSG 7 σχέσεων. Επόμενη επιλογή είναι ο πετρελαιοκινητήρας 2.0 TDI με 150 ίππους, ο οποίος συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων και προαιρετικά με αυτόματο 7-τάχυτο DSG. Κορυφαίος κινητήρας στη γκάμα του μοντέλου είναι ο 2.0 TDI με ισχύ 190 ίππων, ο οποίος συνοδεύεται από αυτόματο κιβώτιο DSG 7 σχέσεων.

Στο εσωτερικό, τα καθίσματα διαθέτουν νέες επενδύσεις με μαύρες-καφέ ραφές. Όλα τα καθίσματα είναι, επίσης, κεντημένα με το λογότυπο Scout. Το δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, τα πεντάλ με στοιχεία από ανοξείδωτο χάλυβα και ένα πακέτο LED φωτισμού συμπληρώνουν τα στοιχεία του βασικού εξοπλισμού, που είναι ιδιαίτερα πλούσιος.

Στα προγράμματα οδήγησης υπάρχει μια ακόμα επιλογή για εκτός δρόμου χρήση, ενώ ο ψηφιακός πίνακας οργάνων μπορεί να διαμορφωθεί από τον οδηγό κατά το δοκούν. Τιμές δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, ωστόσο υπολογίστε τουλάχιστον 2-3 χιλιάδες ευρώ περισσότερα από τις απλές εκδόσεις του Karoq με τους ίδιους κινητήρες.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο