AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Επέκταση και τον Αύγουστο του προγράμματος «Citroen Summer Smile Days»

epektasi-kai-ton-avgousto-tou-programmatos-citroen-summer-smile-days-0

Μετά τη μεγάλη του επιτυχία, το πρόγραμμα Citroen Summer Smile Days επεκτείνεται χρονικά δίνοντας τη δυνατότητα και τον Αύγουστο σε όλους τους ενδιαφερόμενους, να αποκτήσουν τα πιο δημοφιλή μοντέλα της γαλλικής μάρκας σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές και με μοναδικά προνόμια.

Συγκεκριμένα αυτό το καλοκαίρι, η CITROEN δίνει τη δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές να απολαύσουν και τις διακοπές τους και το ολοκαίνουργο τους αυτοκίνητο πιο εύκολα από ποτέ. Γιατί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η CITROEN προσφέρει όλα τα μοντέλα της σε ειδικές προνομιακές τιμές.

Το Citroen Summer Smile Days ξεκίνησε από τις 9 Ιουλίου, εξασφαλίζοντας ειδικές τιμές, αποκλειστικά άτοκα χρηματοδοτικά προγράμματα και 5 χρόνια εγγύηση, στα αγαπημένα μοντέλα CITROËN. Η προωθητική ενέργεια ισχύει για συγκεκριμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων και για τα μοντέλα C1, C3, C3 Aircross και C4 Cactus, τα οποία διαθέτουν μοναδικά χαρακτηριστικά άνεσης, χάρη στην τεχνολογία CITROEN ADVANCED COMFORT.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν το δημοφιλές C1 με τιμή από 10.050€ ή με 36 άτοκες δόσεις, το κομψό C3 από 10.990€ ή με 36 άτοκες δόσεις, το ευρύχωρο συμπαγές SUV C3 Aircross από 14.300€ ή με 36 άτοκες δόσεις και τέλος το πιο άνετο αυτοκίνητο της αγοράς, το C4 Cactus, από 15.355€ ή με 36 άτοκες δόσεις. Σε όλες τις περιπτώσεις, το όφελος της εγγύησης των 5 ετών αποτελεί ένα ακόμα πολύ σημαντικό κίνητρο αγοράς, καθώς απαλλάσσει τον ιδιοκτήτη από οποιαδήποτε έγνοια σχετικά με τη λειτουργικότητα του αυτοκινήτου του.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων CITROËN ή την επίσημη ιστοσελίδα της CITROEN, http://www.citroen.gr, ή τη σελίδα http://c3.citroen.gr/aircross/offers/.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο