AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Νέο πρόγραμμα συντήρησης «Volvo Personal Service»

neo-programma-syntirisis-volvo-personal-service-0

Η Volvo προσφέρει στους πελάτες της μία εντελώς νέα προσέγγιση στη συντήρηση και την επισκευή των αυτοκινήτων, το Volvo Personal Service, στοχεύοντας στην αμεσότερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή τους. Το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της ΒΕΛΜΑΡ (Λ. Μαραθώνος 175, Γέρακας) αφού πέρασε την σχετική πιστοποίηση της Volvo, είναι το δεύτερο συνεργείο στην Ελλάδα το οποίο προσφέρει την υπηρεσία αυτή.

Το νέο πρότυπο της Volvo βασίζεται στις μεθόδους εργασίας Lean, οι οποίες χρησιμοποιούνται στις μοντέρνες βιομηχανίες με στόχο την αύξηση της απόδοσης και τη μείωση των λαθών. Με το νέο τρόπο εργασίας το συνεργείο μπορεί να μειώσει στο μισό τον χρόνο αναμονής των πελατών, αυξάνοντας την ικανοποίησή τους.

Όπως σε μια ομάδα της F1, έτσι και στην περίπτωση του Volvo Personal Service κατά τη διάρκεια της συντήρησης ή της επισκευής εργάζεται στο αυτοκίνητο μια ομάδα τεχνικών, αντί για έναν κάθε φορά. Με τον τρόπο αυτό η εργασία μπορεί να γίνει πιο αποδοτικά και χωρίς λάθη από την αρχή, καθώς βασίζεται σε μια απόλυτα προκαθορισμένη σειρά ενεργειών. Επιπρόσθετα ο κάθε πελάτης έχει τον Προσωπικό Μηχανικό, ο οποίος κατά την διάρκεια του σέρβις ασχολείται αποκλειστικά με αυτόν και το αυτοκίνητό του.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο