AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Νέα έκδοση και προσφορές για το Kymco Downtown 350i

nea-ekdosi-kai-prosfores-gia-to-kymco-downtown-350i-0

Τα μοντέλα Kymco Downtown 350i διατίθενται για ολόκληρο τον Σεπτέμβριο με ειδική προσφορά τιμής που μεταφράζεται σε όφελος έως και 600 ευρώ. Παράλληλα το maxi scooter της Kymco θα κυκλοφορήσει σε μία έκδοση που θα φέρει το σύστημα πολυμέσων Noodoe.

Πρόκειται για μία εξελιγμένη πλατφόρμα multimedia που διαθέτει απεικόνιση πλοήγησης μέσω λειτουργικού της Tom-Tom, πληροφορίες για καιρό, συνεργεία, βενζινάδικα, διάφορες ειδοποιήσεις από το συνδεδεμένο smartphone του αναβάτη αλλά και εφαρμογή για την εύρεση του scooter στην τελευταία θέση στάθμευσης. Βεβαίως για λόγους ασφάλειας ο αναβάτης μπορεί να έχει πρόσβαση σε μηνύματα και ειδοποιήσεις μόνο όταν το scooter είναι σταματημένο. Αξίζει να σημειωθεί πως η εναλλαγή των λειτουργιών του συστήματος γίνεται μέσω ειδικού διακόπτη που βρίσκεται στο δεξί άκρο του τιμονιού.

Τα Kymco Downtown τελευταίας σοδειάς διαθέτουν νέα ζελατίνα σχεδιασμένη για καλύτερη αεροδυναμική προστασία. Ο κινητήρας των 321 κ.εκ. αποδίδει 29 ίππους και διαθέτει εξελιγμένο σύστημα ψύξης. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από ενισχυμένο ατσάλι και το χωρητικότητας 12,5 λίτρων ρεζερβουάρ είναι τοποθετημένο στο κέντρο για καλύτερη κατανομή βάρους. Στα φρένα έχει επιλεγεί κυματιστός δίσκος διαμέτρου 260mm με τριπίστονη δαγκάνα για μπροστά και ένας ακόμη με διπίστονη δαγκάνα διαμέτρου 240mm πίσω. Το δικάναλο σύστημα ABS 9.1 τελευταίας γενιάς της Bosch περιλαμβάνεται στο στάνταρ εξοπλισμό.

Η απλή έκδοση Downtown διατίθεται για τον μήνα Σεπτέμβριο στα 4.995 ευρώ ενώ η έκδοση Noodoe με την προσφορά κοστίζει 5.395 ευρώ.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο