AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

O Robert De Niro πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του Kia e-Niro

o-robert-de-niro-protagonistei-stin-kabania-tou-kia-e-niro-202102

Ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ Robert De Niro πρωταγωνιστεί στη πανευρωπαική καμπάνια του νέου ηλεκτρικού μοντέλου e-Niro της Kia.

Ως πρεσβευτής του νέου ηλεκτρικού αυτοκινήτου της Kia, ο De Niro θα τονίσει με μία σειρά τηλεοπτικών, ψηφιακών και έντυπων διαφημίσεων την ικανότητα του e-Niro να εξαλείψει τα εμπόδια για την απόκτηση ενός ηλεκτρικού οχήματος.

Η συνεργασία της Kia με τον De Niro θα βασίζεται στον αμίμητο χαρακτήρα και την αίσθηση χιούμορ του ηθοποιού, προκειμένου να τονιστούν τα πολλά προτερήματα του e-Niro – η μεγάλη ηλεκτρική αυτονομία 485 χλμ., το τελευταίας γενιάς σύστημα infotainment και οι τεχνολογίες επανάκτησης ενέργειας.

«Η στρατηγική επικοινωνίας του e-Niro θα είναι τόσο ξεχωριστή όσο το ίδιο το αυτοκίνητο. Οι διαφημίσεις θα βασίζονται στη μοναδική ικανότητα του Robert De Niro να ψυχαγωγήσει, καθώς θα ενημερώνει τους οδηγούς για το e-Niro – ένα αυτοκίνητο που καταρρίπτει, με τρόπο που ελάχιστοι μπορούν, αρκετά από τα εμπόδια για όσους θέλουν να αγοράσουν ένα ηλεκτρικό όχημα», σχολιάζει ο Artur Martins, Αντιπρόεδρος Marketing και Product Planning στην Kia Motors Europe.

Η πανευρωπαϊκή διαφημιστική καμπάνια του e-Niro με πρωταγωνιστή τον Robert De Niro αρχίζει τον Νοέμβριο και σχεδιάστηκε από την Kia Motors Europe και την Innocean Worldwide Europe.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
Tags

Περισσότερα Βίντεο