AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Nέος πρόεδρος στην ECOΕLASTIKA A.E.

neos-proedros-stin-ecoelastika-a-e-304766

Νέος πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλογικού Συστήματος Εναλλακτικής Διαχείρισης μεταχειρισμένων ελαστικών, ECOELASTIKA ΑΕ, εκλέχθηκε ο Γεώργιος Γιαννουκάκος. Πρόκειται για ένα στέλεχος με μεγάλη εμπειρία στην βιομηχανία ελαστικών καθώς είναι CFO Southeastern Europe και CSR Director της εταιρείας Pirelli.

Η ECOELASTIKA Α.Ε. είναι ο μοναδικός εγκεκριμένος φορέας στην Ελλάδα από την Πολιτεία με αποστολή τη διαχείριση των μεταχειρισμένων ελαστικών που απορρίπτονται στον Ελλαδικό χώρο με χρήση των βέλτιστων διαθέσιμων τεχνικών, λαμβάνοντας υπόψη πρώτιστα περιβαλλοντικά και οικονομικά κριτήρια και δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Το έργο της ECOELASTIKA είναι πολυδιάστατο, καθώς πέραν της διαχείρισης των ελαστικών, αποβλέπει και στη διαρκή και συστηματική έρευνα προς εξεύρεση νέων τρόπων διαχείρισης και αξιοποίησής τους με τη διείσδυση σε νέες αγορές με πολλαπλά οφέλη στον κλάδο και στην κοινωνία.

Ο νέος Πρόεδρος αναμένεται ότι θα συνδράμει καθοριστικά στη δράση της εταιρείας, αναλαμβάνοντας τα ηνία από τον Γιάννο Αγγελίδη, του οποίου η θητεία είχε ιδιαίτερα θετικό αντίκτυπο.

Σε δηλώσεις του ο νέος πρόεδρος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή απέναντι στους συναδέλφους μου και παράλληλα μεγάλη ευθύνη απέναντι στο ευρύτερο κοινό. Είναι σημαντικό για όλους τους κλάδους να αφήνουν θετικό αποτύπωμα στον πλανήτη. Ιδιαίτερα για τον κλάδο των ελαστικών που συνδέεται αμιγώς με τα οχήματα και με τη μόλυνση του περιβάλλοντος, είναι μεγάλη η πρόκληση να συσχετιστούν τα ελαστικά των οχημάτων με τόπους παιχνιδιού, μάθησης και ανάπτυξης γενικότερα. Είμαστε εδώ για να το καταφέρουμε!».

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο