AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

H Hyundai «Μάρκα της Χρονιάς 2018» στα βραβεία Red Dot

h-hyundai-marka-tis-chronias-2018-sta-vraveia-red-dot-309132

Η Hyundai Motor πρωταγωνιστεί και πάλι στα βραβεία Red Dot λαμβάνοντας τον τιμητικό τίτλο «Red Dot: Brand of the Year 2018». Η εταιρεία έχει ήδη κατακτήσει πέντε βραβεία στο «Design Communication».

Τα βραβεία Red Dot είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους διεθνείς σχεδιαστικούς θεσμούς παγκοσμίως και το συγκεκριμένο βραβείο απονέμεται στη μάρκα που έχει τον πιο καινοτόμο και δημιουργικό σχεδιασμό. Φέτος, ελήφθησαν υπόψη οι πρωτοποριακές σχεδιαστικές δημιουργίες της Hyundai, η ποιότητα σχεδίασης και η εμπειρία διαχείρισης της μάρκας.

«Είναι τιμή μας η επιλογή μας ως Red Dot: Brand of the Year 2018. To βραβείο αυτό είναι μια επικύρωση ότι είμαστε στο σωστό δρόμο και είναι ένα εντυπωσιακό ορόσημο για την εικόνα της μάρκας μας», δήλωσε ο κ. Wonhong Cho, Executive Vice President and Chief Marketing Officer της Hyundai Motor Company. «Αυτό θα πρέπει να μας ενθαρρύνει να προωθήσουμε πιο σθεναρά την άποψή μας να προχωρήσουμε σε πιο δημιουργική και καινοτόμα σχεδίαση στο μέλλον, έτσι ώστε η μάρκα μας να μπορεί πραγματικά να αγαπηθεί από όλους».

Η επίσημη τελετή απονομής του βραβείου θα πραγματοποιηθεί στις 26 Οκτωβρίου στο Βερολίνο, στη Γερμανία.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο