AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Έναρξη δραστηριοτήτων του δικτύου επισκευής και ανταλλακτικών EURO REPAR CAR SERVICE

enarxi-drastiriotiton-tou-diktyou-episkevis-kai-antallaktikon-euro-repar-car-service-314455

Στα πλαίσια της ευρύτερης ανάπτυξής του στην αγορά του αυτοκινήτου, ο όμιλος Συγγελίδη εγκαινιάζει την έναρξη δραστηριοτήτων του δικτύου EURO REPAR CAR SERVICE στην ελληνική αγορά.

Το συγκεκριμένο δίκτυο ανήκει στον όμιλο PSA και έχει ως βασική του υπηρεσία τις εργασίες συντήρησης και επισκευής οχημάτων όλων των μαρκών, αποτελώντας σημείο αναφοράς για τους κατόχους αυτοκινήτων ανά τον κόσμο. Το δίκτυό της αποτελείται απο χιλιάδες ανεξάρτητους επισκευαστές οι οποίοι εντάσσονται στο στρατηγικό πλάνο «Push to Pass» του γαλλικού ομίλου.

Η νέα δραστηριότητα του ομίλου Συγγελίδη έχει ως στόχο την παροχή μιας πλήρους γκάμας ανταλλακτικών με την επωνυμία EUROREPAR, με την δημιουργία ενός ιδιαίτερα ανταγωνιστικού δικτύου multibrand επισκευαστών και την λειτουργία ενός πρωτοπόρου συστήματος διανομής ανταλλακτικών. Μεταξύ άλλων, τα σημεία υπεροχής του νεοσύσταστου δικτύου EURO REPAR CAR SERVICE στην Ελλάδα θα είναι η άμεση και φιλική εξυπηρέτηση, η 2ετής εγγύηση για ανταλλακτικά και εργασία, η σχέση ποιότητας-τιμής αλλά και η πληρότητα σε ανταλλακτικά που καλύπτει οχήματα ηλικίας μεταξύ 3 και 20 ετών.

Την επένδυση και ανάπτυξη του δικτύου στην Ελλάδα ανέλαβε η εισαγωγική εταιρία AIGLON Α.Ε, μέλος του Ομίλου Συγγελίδη με στόχο την δημιουργία περισσότερων από 100 σημείων τεχνικής εξυπηρέτησης σε πανελλαδική κλίμακα μέχρι τα τέλη του 2020. Αξίζει να σημειωθεί πως το δίκτυο EURO REPAR CAR SERVICE αποτελείται σήμερα από περίπου 3.000 σημεία τεχνικής εξυπηρέτησης σε 19 χώρες (Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Πολωνία, Ρωσία, Λευκορωσία, Ελλάδα, Τουρκία, Αλγερία, Κίνα, Βραζιλία, Αργεντινή, Βουλγαρία και Τυνησία).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.eurorepar.gr

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο