AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Έρχεται το νέο Citroen C5 Aircross

erchetai-to-neo-citroen-c5-aircross-318448

Πρεμιέρα στην έκθεση «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018» που ανοίγει τις πύλες της για το κοινό το Σαββάτο 10 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσει η Citroen για το νέο μοντέλο C5 Aircross. Πρόκειται για το μεσαίο SUV της εταιρείας (στην γκάμα πάνω από το C3 Aircross) που αποτελεί τον κορυφαίο πρεσβευτή του προγράμματος Citroën Advanced Comfort, δηλαδή αυτής της αντίληψης περί άνεσης που αντιπροσωπεύουν τα μοντέλα της γαλλικής εταιρείας δεκαετίες τώρα.

Το C5 Aircross διαθέτει την πρωτοποριακή ανάρτηση Progressive Hydraulic Cushions και τα καθίσματα τεχνολογίας Advanced Comfort που δίνουν μία νέα διάσταση χαλάρωσης και άνεσης κατά την κίνηση. Για τους πίσω επιβάτες, υπάρχουν τρία ξεχωριστά αναδιπλούμενα καθίσματα που στο κάθε ένα από αυτά ρυθμίζεται η κλίση της πλάτης αλλά και η απόσταση από τα μπροστινά, διαμορφώνοντας έτσι το χώρο αποσκευών από 580 έως 720 λίτρα.

Στην καμπίνα οι πολλαπλές δυνατότητες διαμόρφωσης κάνουν τη διαφορά. Στο κέντρο του ταμπλό η οθόνη αφής 8 ιντσών αλλά και η TFT οθόνη των 12,3 ιντσών του πίνακα των οργάνων προάγουν την προωθημένη εικόνα στο εσωτερικό ενώ αναδεικνύουν και την λειτουργικότητα του αυτοκινήτου με πολλές ενδείξεις και δυνατότητα διασύνδεσης με εξωτερικές συσκευές.

Το τεχνολογικό υπόβαθρο υποστηρίζεται από 20 συστήματα υποβοήθησης οδήγησης. Μεταξύ άλλων, το C5 Aircross προσφέρει, το Highway Driver Assist, ένα σύστημα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2 και το Grip Control με Hill Assist Descent για την ιδανική προσαρμογή της απόδοσης του αυτοκινήτου όταν το έδαφος γίνεται πιο απαιτητικό και η διαδρομή πιο… περιπετειώδης.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο