AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Περιορισμένης παραγωγής Triumph Bonneville T120 Ace

periorismenis-paragogis-triumph-bonneville-t120-ace-320240

H Triumph παρουσίασε μία περιορισμένης παραγωγής έκδοση του μοντέλου Bonneville T120. Η έκδοση Ace ακολουθεί την απόλυτα επιτυχημένη Thruxton Ace του 2015, με τη λιτή κατάμαυρη εμφάνιση των πρώτης γενιάς cafe racers.

Σχεδιάστηκε για να τιμήσει το «head down – hold on» ήθος των νεαρών αναβατών εκείνης της εποχής και το πνευματικό σπίτι των modern classic βρετανικών μοτοσυκλετών, το θρυλικό Ace Cafe.

Η νέα Bonneville T120 Ace του 2019 βασίζεται στην στυλάτη Bonneville T120 Black και διατίθεται αποκλειστικά με τον χρωματισμό Matt Storm Grey και τα ανάλογα λογότυπα πλαϊνά καπάκια. Εκτός από τον ιδιαίτερο χρωματισμό της, η T120 Ace διαθέτει μια σειρά από εξαιρετικές λεπτομέρειες που ενισχύουν ακόμη περισσότερο την ειδική της κατασκευή όπως καπάκια εισαγωγής, επίπεδη σέλα, μικρό πίσω φτερό με κιτ αφαίρεσης, όλα σε χρώμα μαύρο.

Το προφίλ του 2κύλινδρου σε σειρά κινητήρα έχει μορφοποιηθεί με εξαιρετικό τρόπο, ώστε να έχει τις παραδοσιακές βασικές στυλιστικές γραμμές των θρυλικών μοτοσυκλετών Bonneville της δεκαετίας του 1960. Είναι εφοδιασμένος με σύγχρονα εξαρτήματα, τα οποία έχουν τοποθετηθεί με τρόπο που δεν αλλοιώνει την εμβληματική εμφάνισή του. Η ροπή του φθάνει στα 105 Nm στις 3.100 σ.α.λ. και η απόδοση βρίσκεται στους 80 ίππους.

Τέλος, οι κομψές εξατμίσεις peashooter ακολουθούν την καθαρή ίσια γραμμή. Παρέχουν τον αυθεντικό βρετανικό ήχο, με βαθύ και πλούσιο τόνο που ταιριάζει απόλυτα με τον χαρακτήρα της T120.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο