AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Citroen Black Friday, από την ανάποδη

citroen-black-friday-apo-tin-anapodi-325297

Αντισυμβατική όπως και τα αυτοκίνητα που σχεδιάζει και κατασκευάζει, η Citroen πρωτοπορεί και κατά τη διάρκεια της Black Friday. Πιο συγκεκριμένα, με την ενέργεια “CITROËN REVERSE BLACK FRIDAY”, αντί παρωχημένων προσφέρει τα πιο πρόσφατα μοντέλα της στους πελάτες και, ταυτόχρονα, αντιστρέφει τη σχέση πωλητή – αγοραστή.

Η “Black Friday” είναι μία ημέρα ελκυστικών προσφορών και ευκαιριών, ωστόσο τα προϊόντα που προσφέρονται είναι συνήθως στοκ, ώστε να δικαιολογούν μεγάλες εκπτώσεις.

Στη Citroen δεν θα βρει κανείς παλιά ή προς αντικατάσταση μοντέλα, αλλά μία γκάμα με νέες εκδόσεις ετοιμοπαράδοτες, που διαθέτουν κινητήρες νέων προδιαγραφών Euro 6.2. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της ενέργειας, η Citroën θα αλλάξει ρόλους με τους καταναλωτές και θα τους προσφέρει τη δυνατότητα να πουλήσουν εκείνοι το παλιό τους αυτοκίνητο και να επιλέξουν μέσα από την πλήρη γκάμα των μοντέλων της ένα ολοκαίνουργιο Citroën, σε τιμή… Black Friday!

Στην ενέργεια “CITROËN REVERSE BLACK FRIDAY συμμετέχει όλο το δίκτυο των συνεργαζόμενων διανομέων της γαλλικής μάρκας στη χώρα μας. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να αντλήσετε από την επίσημη ιστοσελίδα της μάρκας, στη διεύθυνση www.citroen.gr ή στο http://c3.citroen.gr/aircross/offers/.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο