AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Χειμερινή φροντίδα Nissan, 25% φθηνότερα

cheimerini-frontida-nissan-25-fthinotera-326377

Ο χειμώνας αποτελεί μια πρόκληση για κάθε αυτοκίνητο. Η Nissan μεριμνά για τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας σε μειωμένη τιμή.

Η συχνότερη χρήση των συστημάτων που αυξάνουν την κατανάλωση ενέργειας, όπως η θέρμανση, οι υαλοκαθαριστήρες, οι αντιστάσεις αφύγρανσης του πίσω παρμπρίζ, καθώς και οι δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες, επιβάλλουν την άριστη μηχανολογική πιστότητα κάθε οχήματος.

Ο περιοδικός έλεγχος του κάθε αυτοκινήτου σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή είναι απαραίτητος, ωστόσο το κόστος είναι πολλές φορές δυσβάσταχτο για τους οδηγούς, με αποτέλεσμα να παραμελούν τη σωστή συντήρηση και να διακινδυνεύουν τόσο μια απρόβλεπτη ακινητοποίηση, όσο και την ασφάλειά τους.

Αυτόν τον χειμώνα, η κατάσταση αλλάζει τουλάχιστον για τους κατόχους Nissan, καθώς η ελληνική αντιπροσωπεία της ιαπωνικής μάρκας εξασφάλισε μοναδικές προσφορές, με το πρόγραμμα All Clear Service.

Συγκεκριμένα η Nissan προσφέρει:

• 25% έκπτωση στα ανταλλακτικά

service.

• Δωρεάν έλεγχο 25 Σημείων.

• Δωρεάν οδική βοήθεια για ένα έτος.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα διαρκέσει μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου 2019, ενώ περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες παρέχονται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Nissan αλλά και στο:

https://www.nissan.gr/offers/all-clear-service.html

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
Tags

Περισσότερα Βίντεο