AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Έρχεται τον Μάρτιο το νέο SEAT Tarraco

erchetai-ton-martio-to-neo-seat-tarraco-327610

Με την κυκλοφορία του νέου Tarraco, η SEAT μπαίνει δυναμικά στον χώρο των μεγάλων SUV, και συμπληρώνει την οικογένεια των SUV, μαζί με τα μικρότερα Ateca και Arona. Το νέο μοντέλο, που σχεδιάστηκε στο εργοστάσιο του Martorell (Βαρκελώνη) και κατασκευάζεται στο Wolfsburg (Γερμανία), σηματοδοτεί την τρίτη φάση της «επιθετικής» πολιτικής της εταιρείας στην κατηγορία των SUV.

Οι προοπτικές της SEAT συνεχίζουν να είναι αισιόδοξες καθώς η μάρκα λανσάρει νέα μοντέλα και ανανεώνει τα ήδη υπάρχοντα στην αγορά, προσφέροντας έτσι οχήματα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών. Το 2018, η μάρκα έφτασε σε συνολικό όγκο πωλήσεων 449.000 οχήματα παγκοσμίως, που μεταφράζεται σε αύξηση 13,7% από την αντίστοιχη περίοδο του 2017.

Εξωτερικά, ο σχεδιασμός προτάσσει ένα μεγάλο αμάξωμα (μήκος 4.735mm, πλάτος 1.839mm και ύψος 1.658mm) και φανερώνει ότι οι σχεδιαστές της εταιρείας είχαν στο μυαλό τους την πρακτικότητα και την ευελιξία. Είναι εξοπλισμένο με προβολείς LED στο μπροστινό αλλά και στο πίσω μέρος. Στο πίσω μέρος, η έμφαση δόθηκε στον χώρο αποσκευών, όπου το χαμηλό ύψος και το μεγάλο πλάτος αναδεικνύουν την πρακτικότητα ενός SUV.

Οι πελάτες μπορούν ανάλογα με τις ανάγκες τους να επιλέξουν ανάμεσα από την 5θέσια και την προαιρετική 7θέσια έκδοση. Στο εσωτερικό του, το Tarraco χρησιμοποιεί το SEAT Digital Cockpit, με οθόνη 10.25’’ για την παροχή πληροφοριών στον οδηγό και μία οθόνη 8’’ με τεχνολογία SEAT Full Link, με ενσωματωμένη εφαρμογή Android Auto και Apple CarPlay. Επιπλέον, είναι διαθέσιμη η εφαρμογή Amazon Alexa που επιτρέπει στον οδηγό μέσω φωνητικών εντολών να βελτιστοποιεί το χρόνο του μέσα στο αυτοκίνητο.

Οι διαθέσιμοι κινητήρες βενζίνης είναι ένας τετρακύλινδρος 1.5 λίτρων TSI 150 ίππων με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και ένας 2.0 λίτρων 190 ίππων 4Drive με 7τάχυτο κιβώτιο DSG. Σε κινητήρες πετρελαίου διατίθεται ένας 2.0 λίτρων TDI 150 ίππων (εμπροσθιοκίνητος με κιβώτιο 6 ταχυτήτων ή 4Drive με 7τάχυτο κιβώτιο DSG) και ένας 2.0 λίτρων TDI 190 ίππων 4Drive με 7τάχυτο κιβώτιο DSG. Μέχρι το 2020, το Tarraco θα διαθέτει και έκδοση Plug-in Hybrid. Στην Ελλάδα αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2019.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
Tags

Περισσότερα Βίντεο