AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Audi e-tron GT Concept [εικόνες]

audi-e-tron-gt-concept-eikones-330843

Η Audi παρουσίασε στην φετινή έκθεση αυτοκινήτου του Los Angeles το e-tron GT concept, ένα ηλεκτρικό μοντέλο με διαστάσεις όμοιες με εκείνες του Audi A7.

Το e-tron GT διαθέτει ηλεκτροκινητήρες συνολικής απόδοσης 582 ίππων (434 kW). Η εταιρεία δήλωσε πως αναμένει το μοντέλο παραγωγής να πραγματοποιεί την επιτάχυνση από την στάση στα 100 χλμ/ώρα σε περίπου 3,5 δευτερόλεπτα, πριν φτάσει τα 200 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 12 δευτερόλεπτα και αναμένεται να έχει αυτονομία περίπου 400 χιλιόμετρα. Η τελική ταχύτητα θα περιορίζεται στα 240 χλμ/ώρα, για λόγους αυτονομίας.

Εξωτερικά δείχνει πολύ επιθετικό με έναν δυναμικό σχεδιασμό στον εμπρός προφυλακτήρα, με εσοχές αέρα ώστε να ψύχονται οι μπαταρίες και Matrix LED φώτα, ενώ εντύπωση προκαλεί η έλλειψη χερουλιών στις πόρτες.

Το μοντέλο παραγωγής θα έχει πολύ μικρές διαφορές από το concept, ανέφερε μεταξύ άλλων η Audi.

Με μία ματιά μέσα βλέπουμε την μινιμαλιστική καμπίνα, με τις περισσότερες ρυθμίσεις και λειτουργίες να επιλέγονται μέσα από την οθόνη αφής.

Ο πίνακας οργάνων είναι επίσης πλήρως ψηφιακός και η καμπίνα δείχνει να έχει σχεδιαστεί με προσανατολισμό τον οδηγό. Εκτός από τα παραπάνω, υπάρχει νέο τιμόνι με επένδυση alcatnara, και ένας σχεδιασμός 4 θέσεων.

Το e-tron GT θα μπει στην παραγωγή προς το τέλος του 2020 και οι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2021.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο