AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Νέο ρεκόρ πωλήσεων για τα SUV της Ford

neo-rekor-poliseon-gia-ta-suv-tis-ford-339138

Οι πωλήσεις των Ford EcoSport, Kuga και Edge έφτασαν σχεδόν τις 259.200 μονάδες από την αρχή της χρονιάς μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, θέτοντας την τρέχουσα χρονιά ως την πιο επιτυχημένη για την Ford στις πωλήσεις SUV της Ευρώπης.

Το μερίδιο της Ford στην αγορά των SUV παρουσίασε αύξηση το 2018 για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, καταλαμβάνοντας ποσοστό 20% επί των συνολικών ευρωπαϊκών πωλήσεων της εταιρείας.

Από την αρχή της χρονιάς, οι πωλήσεις SUV σημείωσαν άνοδο 21% έναντι του 2017, κάτι στο οποίο συντέλεσε το EcoSport με αύξηση 105% και το Kuga με αύξηση 27%.

«Οι πωλήσεις SUV αυξάνονται ταχύτερα από οποιονδήποτε άλλο τύπο οχήματος στην Ευρώπη και η ολοκληρωμένη γκάμα των SUV έχει απήχηση στους αγοραστές χάρη στον σχεδιασμό, όπως επίσης και σε τεχνολογίες όπως το Intelligent All-Wheel Drive» δήλωσε ο Roelant de Waard, αντιπρόεδρος των τμημάτων Marketing και

Πωλήσεων στην Ford Ευρώπης.

Η Ford έχει λανσάρει επίσης μία νέα οικογένεια «Active» Crossover, εμπνευσμένα από SUV της, μεταξύ των οποίων τα Focus Active, Fiesta Active και KA+ Active, που συνδυάζουν το στυλ των SUV με την ευελιξία ενός οχήματος πόλης.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
Tags

Περισσότερα Βίντεο