AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Τα 5 πιο ιδιαίτερα πρωτότυπα οχήματα της Porsche [βίντεο]

ta-5-pio-idiaitera-prototypa-ochimata-tis-porsche-vinteo-343021

Η τελευταία προσθήκη στην σειρά «Porsche Top 5» της εταιρείας, είναι ένα σύντομο βίντεο το οποίο παρουσιάζει τις 5 πιο ιδιαίτερες και ριζοσπαστικές μελέτες μοντέλων μέσα στα 87 χρόνια της.

Όπως και όλοι οι κατασκευαστές, έτσι και η Porsche, έχει ένα πλήθος πρωτοτύπων και concept αυτοκινήτων, αποθηκευμένα στο «αρχείο» της. Κάποια προϊδεάζουν για μία επόμενη γενιά υπαρχόντων αυτοκινήτων ή ενός νέου αυτοκινήτου, ενώ άλλα έμειναν μονάχα στην φάση του concept.

Στο βίντεο βλέπουμε την 984, ένα μικρό sport κουπέ που θα μπορούσε να θεωρηθεί ο προάγγελος των Boxter και Cayman. Επίσης βλέπουμε μία Cayenne με αναδιπλούμενη οροφή τύπου Targa, με δύο διαφορετικούς σχεδιασμούς στο πίσω μέρος.

Στην συνέχεια βλέπουμε το μονοθέσιο 911 Speedster Clubsport του 1987, ενώ ακολουθεί ο «τρανταχτός» σχεδιασμός της Panamericana.

Η εταιρεία άφησε το καλύτερο για το τέλος: ένα εντυπωσιακό «γυμνό» πρωτότυπο του υβριδικού supercar 918 Spyder, το οποίο δημιουργήθηκε με σκοπό να δώσουν στους δημοσιογράφους μια πρώτη ιδέα για την 918 και την τεχνολογία που θα διαθέτει.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
Tags

Περισσότερα Βίντεο