AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

LiveWire: Η πρώτη ηλεκτρική μοτοσικλέτα της Harley-Davidson

livewire-i-proti-ilektriki-motosikleta-tis-harley-davidson-611755

Το LiveWire™ είναι η πρώτη ηλεκτρική μοτοσικλέτα της Harley-Davidson και θα είναι διαθέσιμη προς πώληση αργότερα μέσα στη χρονιά.

Εκφράζει το μέλλον της Harley-Davidson, παρέχοντας στον αναβάτη υψηλής απόδοσης ηλεκτροκίνηση και προκλητική σχεδίαση. Το LiveWire είναι η πρώτη μίας καινούργιας σειράς μοτοσικλετών που σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν μια νέα εμπειρία ηλεκτροκίνητης οδήγησης.

Με το LiveWire, η εταιρεία υπόσχεται ξεκούραστη οδήγηση στους αναβάτες, ενώ η απουσία συμπλέκτη παρέχει ευκολία στην οδήγηση για τους νεοεισερχόμενους στον κόσμο της μοτοσικλέτας.

Η παρουσίαση του μοντέλου στηρίζει την στρατηγική της Harley-Davidson για το 2027, που αφορά την ενδυνάμωσή της στις Η.Π.Α. και την επιτάχυνση της διεθνούς ανάπτυξής της. «Βρισκόμαστε στο ιστορικό σταυροδρόμι της εξέλιξης των μέσων μετακίνησης και η Harley-Davidson πρωτοστατεί», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Harley-Davidson, Matt Levatich. «Η εξέλιξη που κινεί το σώμα και τη ψυχή ήταν πάντα στην καρδιά της εταιρίας μας και αυτό το νέο κεφάλαιο της ιστορίας μας, αφορά στη δημιουργία προϊόντων και ευκαιριών, που θα συναρπάζουν και θα εμπνέουν αναβάτες όλων των ηλικιών και όλων των κατευθύνσεων.»

Ο κινητήρας έχει την ικανότητα κάλυψης περίπου 177 χιλιομέτρων στο αστικό οδικό δίκτυο, με μια μόνο φόρτιση. Το LiveWire διαθέτει τον ηλεκτροκινητήρα H-D Revelation, ο οποίος παράγει λιγότερους κραδασμούς και διατηρεί χαμηλά τα επίπεδα θερμοκρασίας και θορύβου, ενώ παράγει ένα νέο χαρακτηριστικό ήχο καθώς επιταχύνει.

Το όραμα για την κατασκευή του LiveWire ξεκίνησε με την παρουσίαση του project LiveWire το 2014. Μέσα από ένα εκτεταμένο πρόγραμμα δοκιμών, το Project LiveWire έδωσε την ευκαιρία σε πιθανούς αγοραστές να δώσουν την άποψη τους για το τι περιμένουν από μια ηλεκτρική μοτοσυκλέτα Harley-Davidson, σύμφωνα με την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της εταιρείας.

Το LiveWire θα είναι διαθέσιμο προς πώληση το 2019.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο