AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Η Honda επιβεβαίωσε την παρουσίαση ενός ηλεκτροκίνητου πρωτότυπου στην Γενεύη

i-honda-epivevaiose-tin-parousiasi-enos-ilektrokinitou-prototypou-stin-genevi-611843

Η Honda επιβεβαίωσε τις φήμες σχετικά με ένα νέο ηλεκτροκίνητο πρωτότυπο αυτοκίνητο, δηλώνοντας ότι αυτό θα παρουσιαστεί στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο.

Η εταιρεία δημοσίευσε επίσης μία εικόνα από τις αρχικές μελέτες του σχεδιασμού αυτού και είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης, πιθανώς η εξέλιξη του Urban EV Concept που παρουσιάστηκε στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το 2017.

Η εταιρεία δήλωσε πως το νέο όχημα έχει αναπτυχθεί «με γνώμονα την πρακτικότητα και την εργονομία. Η εικόνα που δημοσιεύθηκε αποδεικνύει αυτό μέσα από τον καθαρό, απλό και μοναδικό σχεδιασμό».

Στην εικόνα βλέπουμε έναν σχεδιασμό όμοιο με αυτόν του Urban EV, με στρογγυλά LED φώτα, μαύρες λεπτομέρειες και κάμερες στην θέση των καθρεπτών. Όπως έχουμε δει σε φωτογραφίες από τις δοκιμές του απερχόμενου EV, θα διατίθεται σε 3-θυρη και 5-θυρη έκδοση και στο εσωτερικό θα υπάρχουν 5 θέσεις, αντί για τις 4 του concept.

Η Honda επιβεβαίωσε ότι η έκδοση παραγωγής του αυτοκινήτου θα είναι διαθέσιμη στην αγορά αργότερα μέσα στο έτος. Αυτό σημαίνει ότι το πρώτο ηλεκτροκίνητο όχημα της Honda για την Ευρώπη πιθανότατα θα παρουσιαστεί στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο. Το συγκεκριμένο πρωτότυπο παίζει καθοριστικό ρόλο στην πορεία του πλάνου «Electric Vision» της εταιρείας για το 2025, ένα πλάνο με σκοπό τα δύο τρίτα των αυτοκινήτων της Honda που πωλούνται στην Ευρώπη να είναι ηλεκτροκίνητα.

car-prices
google-news
Tags

Περισσότερα Βίντεο