AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Ετήσιο Συνέδριο Kosmocar After Sales 2019

etisio-synedrio-kosmocar-after-sales-2019-611870

Τo συνέδριο After Sales της Kosmocar, διοργανώθηκε για 10η συνεχή χρονιά και φέτος διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του OTE Academy στο Μαρούσι. Το συνέδριο παρακολούθησαν οι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες Service των VW, Audi και Skoda, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις στο χώρο της αυτοκίνησης.

Στην συζήτηση με θέμα «Τεχνολογίες με Επίκεντρο τον Άνθρωπο», παρουσιάστηκαν στους σύνεδρους όλες οι νέες τεχνολογίες της αυτοκίνησης, που είτε βρίσκουν ήδη εφαρμογή είτε θα τοποθετηθούν σύντομα στα μοντέλα του Group.

Βασικό πυλώνα του συνεδρίου αποτέλεσε η ηλεκτροκίνηση και οι αλλαγές που θα επιφέρει στην ζωή των οδηγών, στον τρόπο οδήγησης, στη συντήρηση και την επισκευή των ηλεκτροκίνητων οχημάτων. Η εταιρεία έχει ασχοληθεί με την ηλεκτροκίνηση, καθώς τα VW e-Golf και e-Up να έχουν ήδη παρουσιαστεί στην ελληνική αγορά, το Audi e-tron αναμένεται προσεχώς και το ηλεκτρικό Skoda Citigo θα παρουσιαστεί το φθινόπωρο.

Η παρουσίαση των τεχνολογιών συνεχίστηκε με συστήματα τα οποία καθιστούν εφικτή τη συνδεσιμότητα οδηγού και αυτοκινήτου. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε επίσης στην επικοινωνία με τους πελάτες, που συνεχίζει να βασίζεται στην αξία της ανθρώπινης επαφής. Μέσα από πολλαπλά workshops με κύριο θέμα τη διαχείριση της εμπειρίας του πελάτη και την ενδυνάμωση του ανθρώπινου δυναμικού, οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν έναν πιο αποτελεσματικό τρόπο επικοινωνίας.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο