AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Η Mitsubishi θα παρουσιάσει ένα concept SUV στην Γενεύη

i-mitsubishi-tha-parousiasei-ena-concept-suv-stin-genevi-611894

Η Mitsubishi ξεκίνησε την προωθητική της καμπάνια για το Engelberg Tourer, ένα concept SUV το οποίο θα αποκαλυφθεί επισήμως στις 5 Μαρτίου στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, δημοσιοποιώντας μία σκοτεινή φωτογραφία που tease-άρει το εμπρός μέρος.

Το concept έχει την ονομασία «Engelberg» από το γνωστό χειμερινό θέρετρο στις Ελβετικές Άλπεις και σύμφωνα με τον κατασκευαστή «θα φέρει περεταίρω εξελίξεις όσον αφορά τον σχεδιασμό και την πρακτικότητα των SUV, ενώ παράλληλα συγκεντρώνεται στην τεχνολογία την επόμενης γενιάς και την ηλεκτροκίνηση».

Οι γιγαντιαίες μάσκες φαίνεται να είναι της μόδας τον τελευταίο καιρό στον χώρο της αυτοκίνησης, με το Engelberg Tourer Concept να ακολουθεί την τάση έχοντας μία μεγάλη μάσκα, συνοδευόμενη από λεπτά φώτα πορείας και δύο φωτιστικά σώματα σε σχήμα «C». Το καπό έχει «καθαρό» σχεδιασμό, ενώ προχωρώντας προς τα πίσω παρατηρούμε ότι οι παραδοσιακοί πλαϊνοί καθρέπτες έχουν αντικατασταθεί από κάμερες. Η τελευταία πινελιά φαίνεται να είναι μία σχάρα οροφής, με τρεις προβολείς LED σε κάθε πλευρά.

Η Mitsubishi αναμένεται να δημοσιεύσει κι άλλα teaser του Engelberg τις ερχόμενες βδομάδες, με σκοπό να τραβήξει την προσοχή του κοινού πριν την μεγάλη αποκάλυψη του στην Γενεύη.

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο