AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Τα Volkswagen Polo TGI και Golf TGI αποκτούν ένα επιπλέον ντεπόζιτο για αυξημένη αυτονομία

ta-volkswagen-polo-tgi-kai-golf-tgi-apoktoun-ena-epipleon-ntepozito-gia-afximeni-aftonomia-611912

Η VW ανανέωσε τις εκδόσεις των Polo TGI και Golf TGI προσθέτοντας μία τρίτη δεξαμενή καυσίμου. Έτσι, αυξήθηκε η αυτονομία του αυτοκινήτου όταν αυτό κινείται με την επιλογή που καταναλώνει αποκλειστικά με φυσικό αέριο.

Το νέο Golf TGI, με τον turbo τετρακύλινδρο κινητήρα 1500 κυβικών, έχει πλέον συνολική χωρητικότητα καυσίμου 115 λίτρα.

Αυτό του δίνει την δυνατότητα να καλύψει 422 χιλιόμετρα με υγραεριοκίνηση, σύμφωνα με τις δοκιμές του WLTP (Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure).

Το Polo TGI, εξοπλισμένο με έναν τρικύλινδρο κινητήρα 1 λίτρου, έχει πλέον αυτονομία υγραεριοκίνησης 368 χιλιόμετρα, με την συνολική χωρητικότητα καυσίμου να έχει αυξηθεί κατά 16,5 λίτρα, φτάνοντας τα 91.5 λίτρα.

Και τα δύο TGI μοντέλα εξοπλίζονται με εφεδρική δεξαμενή βενζίνης χαμηλής χωρητικότητας. Ένα από τα πλεονεκτήματα των αυτοκινήτων που κινούνται με φυσικό αέριο είναι οι χαμηλές τιμές του καυσίμου, που είναι περίπου 20% φθηνότερο από το πετρέλαιο και 40% φθηνότερο από την βενζίνη. Επίσης, αυτά τα αυτοκίνητα παράγουν 25% λιγότερους ρύπους διοξειδίου του άνθρακα (Co2) σε σχέση με τα βενζινοκίνητα, ενώ τα καυσαέρια τους περιέχουν σημαντικά χαμηλότερα επίπεδα μονοξειδίου του άνθρακα (CO) και νιτρώδους οξειδίου (NOx).

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο