AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Η Sauber άλλαξε το όνομα της σε Alfa Romeo Racing

i-sauber-allaxe-to-onoma-tis-se-alfa-romeo-racing-364507

Η ομάδα Alfa Romeo Sauber F1 θα αποκαλείται πλέον Alfa Romeo Racing, ξεκινώντας από την ερχόμενη αγωνιστική.

Αυτό σημαίνει ότι οι θεατές θα αποχαιρετήσουν το όνομα Sauber, που ήταν ενεργό από το 1993.

Για το 2019, τα μονοθέσια της Alfa Romeo Racing (ARR) θα «φορούν» το διάσημο τετράφυλλο τριφύλλι, που στολίζει τα γρήγορα μοντέλα του κατασκευαστή από το 1923. Η επίσημη παρουσίαση των νέων αυτοκινήτων θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου, την πρώτη μέρα των pre-season δοκιμών.

«Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε ότι θα συμμετάσχουμε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2019 με το νέο μας όνομα. Μετά την συνεργασία μας με την Alfa Romeo το 2018, η ομάδα μας έδειξε φανταστική πρόοδο σε τεχνικά, εμπορικά και αθλητικά θέματα», δήλωσε ο διευθυντής της ARR, Frederic Vasseur.

Παράλληλα, ο CEO της FCA Mike Manley πρόσθεσε «Η Alfa Romeo Racing είναι ένα νέο όνομα με μεγάλη ιστορία στην Formula 1. Είμαστε περήφανοι που σε συνεργασία με την Sauber φέρνουμε την παράδοση της εταιρείας μας στην κορυφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Με τον Kimi Räikkönen και τον Antonio Giovinazzi για οδηγούς και την εξειδίκευση της Alfa Romeo και της Sauber στην ανάπτυξη των αυτοκινήτων, είμαστε εδώ για να διακριθούμε».

Τον περασμένο χρόνο, η Sauber κατατάχθηκε 8η στο πρωτάθλημα κατασκευαστών με 48 πόντους, μόλις 4 πόντους πίσω από την 7η Force India.

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο