AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

H Polestar επιβεβαίωσε ότι θα παρουσιάσει το sport sedan «2» στις 27 Φεβρουαρίου

h-polestar-epivevaiose-oti-tha-parousiasei-to-sport-sedan-2-stis-27-fevrouariou-365066

Η Polestar θα παρουσιάσει το ηλεκτροκίνητο «2» στις 27 Φεβρουαρίου σε ένα online event πριν το φέρει στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης για το ντεμπούτο του.

Η μάρκα επιδόσεων της Volvo έχει tease-άρει το νέο την αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο τους τελευταίους μήνες, με αναφορές σε αυτονομία 500 χιλιομέτρων και συνδυαστική απόδοση 395 ίππων.

Οι τελευταίες αναφορές μαρτυρούν ότι το Polestar 2 θα είναι ένα τετράπορτο coupe και το μέγεθός του θα είναι όμοιο με αυτό του Tesla Model 3, κάνοντας το τον πρώτο πραγματικό ανταγωνιστή του αμερικάνικου EV υψηλών επιδόσεων.

 

Το Polestar 2 θα είναι επίσης το πρώτο όχημα παραγωγής που εξοπλίζεται με το σύστημα ψυχαγωγίας Google Android HMI (Human Machine Interface) με πολλές υπηρεσίες όπως Google Assistant, Maps, Play Store και ασύρματες ενημερώσεις.

Η Polestar αναμένεται να προσφέρει δύο επιλογές στους πελάτες της, είτε την άμεση αγορά, είτε την συνδρομητική υπηρεσία, όπου οι αγοραστές πληρώνουν μία μηνιαία συνδρομή η οποία καλύπτει τα κόστη του οχήματος, της συντήρησης και της ασφάλισης του.

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο