AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

H Maserati δήλωσε πως το Alfieri θα περάσει στην παραγωγή

h-maserati-dilose-pos-to-alfieri-tha-perasei-stin-paragogi-369724

Η Maserati επιβεβαίωσε ότι το πολύ αναμενόμενο ηλεκτροκίνητο coupe Alfieri θα περάσει σε παραγωγή μόλις το εργοστάσιο είναι έτοιμο.

Σε ανακοίνωση της, ενημέρωσε το κοινό για το πλάνο της για αναβάθμιση του εργοστασίου στη Modena της Ιταλίας, ώστε να είναι έτοιμο για την παραγωγή του Alfieri.

Η Ιταλική εταιρεία έχει την παραγωγή της στην Modena από το 1940. Σύμφωνα με δήλωση της, το «παραδοσιακό» εργοστάσιο της Maserati θα συγκεντρωθεί στην παραγωγή αυτοκινήτων «υψηλών επιδόσεων και υψηλής τεχνολογίας», ενώ επιβεβαίωσε ότι η αναβάθμιση θα ξεκινήσει το φθινόπωρο το 2019.

Η Maserati δήλωσε πως όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες στο εργοστάσιο, θα ξεκινήσει η δοκιμαστική παραγωγή ενός νέου sport αυτοκινήτου εντός του πρώτου εξαμήνου του 2020.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε επίσης ότι η παραγωγή του νέου ηλεκτροκίνητου διθέσιου είναι μέρος του 5-ετούς επιχειρησιακού πλάνου της, το οποίο είχε ανακοινώσει τον περασμένο Ιούνιο. Το Alfieri αναμένεται να αντικαταστήσει τις Grand Turismo και Grand Cabrio.

Σε συνέντευξη του το 2018, ο πρώην CEO, Tim Kuniski, είχε δηλώσει ότι η έκδοση παραγωγής του Alfieri θα προσφέρει έναν «απαράμιλλο συνδυασμό επιδόσεων και πολυτέλειας».

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο