AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Ειδική έκδοση της Maserati Levante για Ευρώπη και Ασία

eidiki-ekdosi-tis-maserati-levante-gia-evropi-kai-asia-611847

Η Maserati παρουσίασε μία έκδοση περιορισμένης παραγωγής για το πρώτο της SUV, το Levante, με την ονομασία Vulcano, η οποία θα διατεθεί σε μόλις 150 μονάδες σε συγκεκριμένες Ευρωπαϊκές και Ασιατικές αγορές.

Διαθέσιμο αποκλειστικά στο ματ χρώμα Grigio Lava, το Levante Vulcano είναι εξοπλισμένο με το πακέτο Nerissimo, που προσθέτει πολλές μαύρες λεπτομέρειες στο εξωτερικό.

Οι ζάντες 21 ιντσών έχουν επίσης ματ τελείωμα, και φιλοξενούν στο κέντρο τους φρένα από την Brembo, με κόκκινες δαγκάνες. Το κόστος για την συλλεκτική έκδοση είναι περίπου 30.000€ ακριβότερη από την βασική έκδοση του Levante. Εξοπλίζεται με τον twin-turbo V6 κινητήρα απόδοσης 345 ή 424 ίππων, ανάλογα με την επιλογή του αγοραστή.

Οι αγοραστές έχουν μόνο δύο επιλογές για το εσωτερικό του Vulcano, είτε μαύρο δέρμα με κόκκινες ραφές, είτε κόκκινο δέρμα με μαύρες ραφές. Η «τρίαινα» της εταιρείας είναι κεντημένη στα προσκέφαλα των καθισμάτων, ενώ στην κεντρική κονσόλα –από γυαλιστερό ανθρακόνημα- υπάρχει και ένα έμβλημα, που δίνει έμφαση στον ιδιαίτερο χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο