AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Η Rolls-Royce δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στην ζήτηση που έχει το Cullinan

i-rolls-royce-dyskolevetai-na-antapokrithei-stin-zitisi-pou-echei-to-cullinan-371851

Η Rolls-Royce Cullinan μπορεί να είναι απίστευτα ακριβή, αλλά η αλήθεια είναι ότι η αγγλική εταιρεία έχει λάβει τόσες πολλές παραγγελίες για το πολυτελές SUV της, που στην ουσία «αγωνίζονται» να ανταποκριθούν σε αυτές.

Σύμφωνα με αναφορές, το βιβλίο παραγγελιών για το Cullinan είναι γεμάτο μέχρι και τον Ιούλιο, παρότι η εταιρεία έχει αυξήσει την παραγωγή της και έχει προσλάβει 200 νέους εργαζόμενους από όταν ξεκίνησε η παραγωγή του SUV.

«Θα ήθελα να έχω λίγη περισσότερη προσφορά προϊόντων» δήλωσε ο CEO της Rolls-Royce στην Αμερική, Martin Fritsches. «Και δεν την έχω διότι δουλεύουμε ήδη στο 100% της παραγωγικής μας ικανότητας, αυξάνοντας την κάθε εβδομάδα, αλλά και πάλι αδυνατούμε να ανταποκριθούμε στην ζήτηση»

Ο Fritsches επίσης δήλωσε πως περισσότεροι από τους μισούς αγοραστές της Cullinan είναι νέοι πελάτες και είναι η πρώτη τους Rolls-Royce, ενώ πρόσθεσε ότι το όχημα έχει προσελκύσει πολλές γυναίκες και πολλούς νεαρούς αγοραστές. Το SUV είναι δημοφιλές και στους αγοραστές που βρίσκονται καιρό στο πελατολόγιο της εταιρείας και αγοράζεται συχνά ως δεύτερη Rolls-Royce από τους κατόχους των Dawn και των Phantom.

Νωρίτερα αυτό τον μήνα, η Rolls-Royce δήλωσε πως κάθε μία Cullinan που έχει δημιουργηθεί έως σήμερα, περιλαμβάνει κάποιου είδους εξατομίκευση. Το περασμένο χρόνο, η εταιρεία σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων, παραδίδοντας 4107 οχήματα παγκοσμίως.

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο