AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Ασφάλεια σε 1 λεπτό από την Insurance Motors

asfaleia-se-1-lepto-apo-tin-insurance-motors-382963

Επειδή δεν έχετε καιρό για χάσιμο και τα πρόστιμα καραδοκούν, ασφαλίστε άμεσα και οικονομικά το όχημά σας.

Όπως είναι γνωστό, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων διασταυρώνει στοιχεία από διάφορα υπουργεία, με στόχο να εντοπίζει τα ανασφάλιστα οχήματα. Στη συνέχεια, αποστέλλει στους ιδιοκτήτες πρόστιμα, τα οποία ξεκινούν από τα 100 ευρώ για δίκυκλα έως 250 κ.εκ. και φτάνουν τα 250 ευρώ για αυτοκίνητα ανεξαρτήτως αξίας και κυβισμού. Ταυτόχρονα ο κάτοχος του ανασφάλιστου οχήματος, δεν μπορεί να ασφαλίσει το όχημά του, αν πρώτα δεν εξοφλήσει στο ακέραιο το πρόστιμο που του έχει επιβληθεί. Είναι, έτσι, διπλά χαμένος.

Πέραν των όποιων οικονομικών επιβολών, η χρήση ανασφάλιστου οχήματος ενέχει τεράστιους κινδύνους, τόσο για εμάς όσο επίσης και για ολόκληρη την κοινωνία. Οδηγώντας όχημα χωρίς ασφάλιση θέτουμε σε κίνδυνο ακόμα και την ελευθερία μας, καθώς στην περίπτωση εμπλοκής σε ατύχημα προβλέπονται ποινές φυλάκισης. Ταυτόχρονα τα πρόστιμα μπορούν να φτάσουν στις 3.000 ευρώ και να αφαιρεθεί η άδεια ικανότητας οδήγησης και η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος, έως και για 3 χρόνια.

Με μια επίσκεψη στο https://www.insurancemotors.gr, μπορείτε σε ένα μόλις λεπτό να ασφαλίσετε το όχημά σας, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς και με την εγγύηση των μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιρειών. Η https://www.insurancemotors.gr σας προσφέρει ένα ιδιαίτερα εύχρηστο και κατανοητό περιβάλλον, στο οποίο με την εισαγωγή κάποιων βασικών στοιχείων του οχήματος και το οδηγού, μπορείτε να δείτε τα πιο οικονομικά αλλά και τα πιο πλήρη προγράμματα ασφάλισης οχημάτων, που ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες σας. Εύκολα και γρήγορα, από την άνεση και τη θαλπωρή του σπιτιού σας, συγκρίνετε, αγοράζετε το πρόγραμμα που επιθυμείτε και ξενοιάσατε.

Ταυτόχρονα, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της Insurance Motors είναι πάντα στη διάθεσή σας, στο τηλέφωνο 210 97.07.047 για να λύσουν οποιαδήποτε απορία και να σας καθοδηγήσουν στην καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας. Τόσο εύκολα και γρήγορα, στην Insurance Motors μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για τα πιο αξιόπιστα προγράμματα ασφάλισης του επαγγελματικού σας οχήματος, του σκάφους, της περιουσίας, της υγείας αλλά και τη δυνατότητα δημιουργίας σύνταξης ή εφάπαξ.

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο