AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Η BMW δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία-teaser της σειράς 2 Gran Coupe

i-bmw-dimosiefse-tin-proti-fotografia-teaser-tis-seiras-2-gran-coupe-385218

Το γεγονός ότι η BMW ετοίμαζε την σειρά 2 Gran Coupe ήταν γνωστό, αλλά πλέον επιβεβαιώθηκε επίσημα ότι το αυτοκίνητο είναι λίγους μήνες μακριά από την αποκάλυψή του.

Προγραμματισμένη να κάνει το ντεμπούτο της στην έκθεση αυτοκινήτου του Λος Άντζελες τον Νοέμβριο και να μπει στην παραγωγή την Άνοιξη του 2020, η νέα σειρά 2 Gran Coupe μόλις «φάνηκε» για πρώτη φορά, με ένα teaser που δημοσίευσε η εταιρεία.

Η Gran Coupe θα χρησιμοποιεί την ίδια πλατφόρμα με την νέα σειρά 1, η οποία βρίσκεται υπό ανάπτυξη και θα παρουσιαστεί αργότερα μέσα στο έτος. Αυτό σημαίνει, ότι θα είναι κατά κύριο λόγο μπροστοκίνητο, ενώ θα υπάρχει η επιλογή του συστήματος τετρακίνησης xDrive.

Η νέα BMW σειρά 2 Gran Coupe βαριά καμουφλαρισμένη, κατά τη διάρκεια δοκιμών

Στην κορυφαία Μ240i, η τετρακίνηση θα ανήκει στον βασικό εξοπλισμό. Το πιο πιθανό είναι ότι θα εξοπλίζεται με τον ίδιο κινητήρα με του Χ2 Μ35i, δηλαδή έναν τετρακύλινδρο turbo κινητήρα 2 λίτρων, με απόδοση 302 ίππων και 450Nm ροπής.

Αυτό θα επιτρέψει στην νέα BMW να αντιμετωπίσει αυτοκίνητα όπως η Mercedes-AMG CLA 35, η οποία αποδίδει 302 ίππους και 400Nm ροπής.

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο